Wij recyclen uw

metaalafval

Grote hoeveelheden metaalafval recyclen? Geen probleem bij Van Pelt Recycling. Sterker nog; wij maken het u graag gemakkelijk. Onze chauffeurs halen het oude metaal op een door u gekozen locatie op en brengen het naar onze vestiging in Ridderkerk. Zo recyclet u oude grondstoffen op een verantwoorde en zorgeloze manier.

Recyclen met Van Pelt Recycling is veilig, duurzaam en gemakkelijk. Wij zorgen voor een goed recyclingproces en betalen u de waarde van uw materialen uit.

Neem contact op
Lees meer >
Image

Voordelen metaal recycling Van Pelt

Recycling van metaalafval is belangrijk. Zo zorgen we er samen voor dat kostbare grondstoffen niet verloren gaan, maar steeds weer opnieuw kunnen worden gebruikt. Van Pelt Recycling is de ideale partner voor metaalverwerkers en andere bedrijven die te maken hebben met overtollig metaal. Wij ontzorgen u zo veel mogelijk in het hele proces!
Wegen

Ontvang
de waarde

Transparant. Eerlijk. Snel. Na beoordeling van uw metaal ontvangt u meteen een eerlijke prijs op basis van de marktwaarde. 

Lees meer >
Keuring

Gecertificeerd
bedrijf

Hierdoor bent u verzekerd van een professionele en verantwoorde aanpak, die voldoet aan alle wettelijke eisen en milieuvoorschriften.
Lees meer >
Accu

Duurzaam
ondernemen

Kies voor metaalrecycling en draag bij aan een duurzamere toekomst. Zo blijven kostbare grondstoffen behouden. 

Lees meer >
Keuring

Container
service

Wij bieden totale ontzorging in het gehele proces door gebruik te maken van onze efficiënte en betrouwbare containerservice.
Lees meer >
Vernietigen

Maatschappelijk
betrokken

We bieden kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Sociaal ondernemen is een belangrijke pijler binnen ons bedrijf.
Lees meer >

Bij Van Pelt Recycling kunt u rekenen op:

  • Ophalen van uw metaal-afval
  • Een snelle afhandeling en uitbetaling van de waarde van uw materialen
  • Gecertificeerde recycling voor veilige en duurzame verwerking van metalen
Image

Waarom als bedrijf metaal recyclen

Metalen zijn waardevolle materialen en ze kunnen vaak eindeloos opnieuw worden hergebruikt. Daarom is het eeuwig zonde als metaal in het afval belandt! Het hergebruiken van metaal helpt om het gebruik van kostbare grondstoffen te verminderen. Door als bedrijf gebruik te maken van onze recyclingdiensten, draagt u gemakkelijk een steentje bij aan een beter milieu. De waarde van uw materialen betalen we natuurlijk aan u uit, berekend aan de hand van onze scherpe actuele prijzen. Die opbrengst kunt u dan weer investeren in uw bedrijf!

Containerservice

Metaalrecycling veel gedoe? Niet bij Van Pelt Recycling! Als u regelmatig metaalafval heeft, kunt u kosteloos gebruikmaken van onze containerservice. Dat werkt eenvoudig: wij plaatsen een container in een door u gekozen formaat. Als de container vol is, geeft u dit aan ons door en zorgen wij ervoor dat de volle container snel wordt opgehaald. Als u wilt, plaatsen we ook meteen een lege container. Wij wegen de volle container en betalen de waarde op de afgesproken manier aan u uit. Wij plaatsen onze containers in de gehele regio (informeer naar de voorwaarden).

Samenwerking met Van Pelt Recycling

Van Pelt Recycling zet niet alleen in op duurzaamheid in recycling, maar ook in relaties. Onze partners zijn belangrijk voor ons. Zo verzorgen wij al zeven jaar de metaalrecycling voor Kobout B.V., een importeur van bevestigingsmateriaal. Een samenwerking die van beide kanten naar volle tevredenheid verloopt. Kobout B.V. maakt gebruik van onze containerservice, waardoor ze geen omkijken hebben naar de recycling van hun metalen. 

Een andere samenwerking, die in 2023 is aangegaan, is die met Stichting Open. Deze stichting heeft als doel om zoveel mogelijk e-waste in Nederland op de juiste manier te recyclen en voert onder de naam Wecycle campagnes om inzameling en recycling van e-waste te stimuleren. Samen werken we aan een circulaire economie. Op het gebied van e-waste hebben wij al enkele jaren een goede samenwerking met DNA-services; een heel waardevolle samenwerking waar we van beide kanten mooie vruchten van plukken!

Image
Image
Image

Metaalafval recyclen

bij Van Pelt Recycling

Onderneem als organisatie ook duurzaam! Recycle metaalafval groen, makkelijk en veilig bij Van Pelt Recycling!

Van Pelt Recycling is een gecertificeerd bedrijf wat u geheel ontzorgt in het ophalen en recyclen van metaalafval.