Elektronica recycling

Oude accu inleveren

Een oude accu inleveren, levert direct contact geld op! Voor het inleveren van een oude accu krijgt u bij Van Pelt Recycling gemiddeld €7,50. Belangrijk is dat op de oude accu "PB" te vinden is, vaak op de zijkant. Dit geeft aan dat het een accu met lood is. Accu's zonder lood, bijvoorbeeld van fietsen, kunnen niet ingeleverd worden.

Oude accu inleveren

Waar vind ik Oude accu's?

Veel voertuigen en apparaten werken onder andere door een accu. Bijvoorbeeld een auto, ups of server. Een accu is een mengsel van een loodblok met daaromheen zuur. Dit zuur is inprincipe gevaarlijk. Het is daarom verstandig om oude accu's niet zelf uit elkaar te gaan halen.

Bij Van Pelt Recycling kunnen we de oude accu recyclen, altijd op een veilige manier.

Oude accu inleveren als bedrijf?

Een oude accu inleveren kan bij ons per stuk, maar ook voor grotere partijen hebben wij mogelijkheden, zoals bedrijven? Een oude accu inleveren kan bij ons in Ridderkerk. Is dat lastig? Geen probleem! Wij halen namelijk ook oude accu's op van uw locatie. Neem contact op voor meer informatie!

Eerlijk prijs voor accu recycling

Bij van Pelt Recycling behandelen we u graag op een eerlijke manier. Via onze meetapparatuur kunt uzelf meekijken wat de prijs is voor de oude accu's die u inlevert. Ook kunt u op onze website de actuele prijzen zien.

Oud aluminium prijs voor inleveren

Komt u ook een oude accu inleveren bij onze vestiging in Ridderkerk? Neem dan gelijk oude elektrische apparaten of oud ijzer en metaal mee. Ook dat wordt namelijk door ons gerecycled.

Van Pelt: voor iedereen de beste prijs

Van Pelt is er voor particulieren en bedrijven, maar waarom zou je voor ons kiezen?
  • Directe uitbetaling voor je afval.
  • Eerlijke en betrouwbare weging.
  • Inleveren tegen ieder bedrag.
  • Af laten halen van de materialen is mogelijk.
Dus wilt u een oude beamer inleveren tegen de beste prijs? Neem dan contact met ons op!

Deel dit artikel op