Oude accu inleveren


Een oude accu inleveren levert direct geld op! Accu’s vindt u in voertuigen en elektrische apparaten. Belangrijk is dat op de oude accu ‘PB staat (meestal op de zijkant). Dat geeft aan dat het een accu met lood is. Accu's zonder lood, bijvoorbeeld van fietsen, kunnen niet ingeleverd worden.

Recycling bij Van Pelt

Oude accu’s levert u gemakkelijk in bij Van Pelt Recycling. Daarvoor bent u zes dagen per week, zonder afspraak, welkom in onze speciale drive-thru hal in Ridderkerk. Materialen inleveren is gemakkelijk en laagdrempelig. We helpen u met uitladen van uw materialen en sorteren deze dan ook meteen. Tijdens het wegen van uw materialen kunt u altijd zelf meekijken. Zo zijn we maximaal transparant. Door het werken met scherpe actuele prijzen, waardoor u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw oude processors. Wij betalen dit vervolgens direct aan u uit, en u krijgt een creditnota mee. 

 Wij nemen tegen ieder bedrag accu’s in en zijn zo voor iedereen toegankelijk, zowel particulier als zakelijk.


Image

Loodaccu’s

Er zijn veel verschillende soorten accu’s. Loodaccu’s komen vooral veel voor in auto’s. Ze leveren de stroom voor het starten van de motor en de verlichting. Een accu is een mengsel van een loodblok en zuur. Dit zuur is in principe gevaarlijk. Het is daarom verstandig om oude accu's niet zelf uit elkaar te halen.

Prijzen loodaccu’s

Bij Van Pelt Recycling kunt u alleen loodhoudende accu’s inleveren. De opbrengst varieert en daarom passen wij onze prijzen steeds aan. Kijk hier voor onze actuele prijzen.

Recycling loodaccu’s voor bedrijven

Heeft u regelmatig grote hoeveelheden accu’s om te recyclen? Dan kunt u natuurlijk gebruik maken van onze kosteloze containerservice (binnen onze regio). Het werkt gemakkelijk: wij plaatsen een container in het gewenste formaat. Als de container vol is, halen we die bij u op en plaatsen, indien gewenst, meteen een lege container. Na verwerking van de inhoud van de volle container betalen wij uw opbrengst op de afgesproken manier aan u uit.

Elektronica prijzen

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in elektronica recycling. Uw oude elektronica inleveren, levert direct geld op!
Deel deze pagina op