Nieuws

mei 12 2022

Samenwerking met Kobout BV

Over Kobout BV

Van Pelt Recycling is al jarenlang het metaalrecyclingbedrijf van Kobout BV en gaat in gesprek met Joost. Joost is directeur binnen het bedrijf Kobout en doet dit werk nu ongeveer 7 jaar. Kobout BV is een importeur van bevestigingsmateriaal, denk hierbij aan: bouten, moeren en schroeven. Het bedrijf haalt de producten uit het verre oosten en verkopen het door heel Europa.

Joost vertelt over de kernwaarde van Kobout: “We zeggen altijd wij zijn mensen die oprecht en eerlijk willen verbinden. Het draait bij ons om mensen, daarom vinden we relaties heel belangrijk. We gaan altijd voor langdurige relaties met de leveranciers.”

Bij Van Pelt Recycling zijn we van mening dat er altijd verbeterpunten zijn, Joost zegt hierover: “Op dit moment heb ik niks van verbeterpunten vanuit het bedrijf over de samenwerking, we zijn zeer tevreden”.

Samenwerking met Kobout BV

De samenwerking tussen Van Pelt Recycling en Kobout loopt nu +/- 7 jaar. Op de vraag, wat zoekt Kobout in een metaalrecyclingbedrijf, weet Joost snel antwoord te geven: “Allereerst willen we weinig gedoe hebben zodat het proces zo makkelijk mogelijk gaat. En zeker in afvalstromen willen we geen energie verspillen.” De samenwerking met Van Pelt Recycling loopt naar tevredenheid.

Joost geeft aan dat recyclen een hoge prioriteit heeft binnen het bedrijf: “We proberen al onze afvalstromen te recyclen”. Dit doen we zelf, dit zijn afvalstromen als: restafval, papier en karton. Met de hulp van Van Pelt Recycling lukt het recyclen van het metaal van onze producten ook goed.

Wat doet Van Pelt Recycling voor Kobout BV?

Van Pelt Recycling ontzorgt Kobout BV zoveel mogelijk in het gehele metaal recyclingproces. Hoe we dat doen? We plaatsen een lege container bij Kobout BV en we halen de container vol met metaalafval weer op bij het bedrijf. Wij zorgen vervolgens voor een goede verwerking van het metaalafval.

Deel dit artikel op

Geschreven door
Jan-Willem Dekker
janwillem@vanpeltrecycling.nl
+31 (0)85 48 943 30
Image