Oude telefoons inleveren

Elektronica recycling


Veel mensen denken dat een oude telefoon zo bij het grofvuil kan. Oude (mobiele) telefoons bevatten echter veel duurzame grondstoffen, welke natuurlijk zeer geschikt zijn voor recycling. Een oude telefoon inleveren is dus goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Bij van Pelt Recycling krijg je namelijk direct contact geld voor het inleveren van oude elektronica.

oude Telefoon recyclen tegen een eerlijke prijs

Bij Van Pelt Recycling krijgt u een eerlijke prijs voor uw oude telefoon. De waarde wordt bepaald aan de hand van de actuele schrootprijzen in de markt. Wanneer u meerdere telefoons inlevert, krijgt u dus ook meer uitbetaald. Het is niet nodig om op voorhand een afspraak te maken, want u kunt zo langskomen op onze locatie in Ridderkerk.Dat oude telefoons recyclen belangrijk is, wordt ook benadrukt door de NOS: Onze afgedankte telefoons zitten vol kostbare grondstoffen – NOS.nl

GROTE HOEVEELHEDEN OUDE TELEFOONS INLEVEREN?

Wilt u grote partijen oude telefoons inleveren? We kunnen u helpen bij het transport, het in- en uitladen en de verwerking hiervan. Neem direct contact met ons op voor meer informatie!


Elektronica prijzen

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in elektronica recycling. Uw oude elektronica inleveren, levert direct geld op!
Deel deze pagina op