Telefoons inleveren


Heeft u een nieuwe telefoon gekocht? Dan vraagt u zich misschien af wat te doen met het oude toestel. Veel mensen denken dat een oude telefoon zo bij het grofvuil kan. Oude (mobiele) telefoons bevatten echter veel duurzame grondstoffen, welke zeer geschikt zijn voor recycling. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om na te denken over alle data die op uw telefoon is opgeslagen. Bij Van Pelt Recycling verwijderen we data op de juiste manier; wij beschikken over de juiste certificeringen (o.a. WEEELABEX) om u te verzekeren van veilige datavernietiging. Zo kan uw oude telefoon veilig worden gerecycled.

Telefoon recyclen bij Van Pelt

Lever uw oude telefoon(s) en/of andere materialen gemakkelijk en zorgeloos in bij Van Pelt Recycling. Of u nu veel te recyclen heeft of slechts 1 item; bij ons bent u zes dagen per week (zonder afspraak) welkom in onze speciale drive-thru hal. Terwijl we u helpen met het uitladen van uw materialen sorteren we deze ook direct.  Vervolgens wegen we uw materialen, waarbij u zelf altijd meteen kunt meekijken. Zo zijn we maximaal transparant. Door het werken met scherpe actuele prijzen, krijgt u altijd een goede prijs voor uw oude telefoon(s). Wij betalen dit vervolgens direct aan u uit, en u krijgt een creditnota mee.

Data vernietiging op uw oude mobiel of smartphone

We gebruiken onze telefoons allang niet meer alleen om mee te bellen of zelfs berichtjes mee te sturen. De meeste smartphones staan vol met data. Denk daarbij aan foto’s, e-mails, maar ook bijvoorbeeld documenten die u op uw smartphone heeft gedownload. Daarom is het raadzaam om erover na te denken wat er met deze data gebeurt als u uw telefoon weg doet. Van Pelt Recycling is onder andere gespecialiseerd in elektronica-recycling en weet als geen ander wat ervoor nodig is om uw data 100% veilig te vernietigen. Doordat wij werken volgens de strengste eisen (wij zijn WEEELABEX gecertificeerd) kunt u met een gerust hart uw oude telefoons bij ons inleveren. Na vernietiging krijgt u altijd een certificaat van ons mee, waarmee aangetoond wordt dat uw data op de juiste manier is vernietigd.

Recycling telefoons en smartphones voor bedrijven

Heeft u grote partijen oude telefoons en smartphones om te recyclen? En wellicht ook andere apparaten of materialen? Maak gebruik van onze containerservice. Zo wordt recyclen wel heel gemakkelijk; wij plaatsen binnen onze regio een container en halen deze weer bij u op als deze vol is. Als u wilt, plaatsen we ook meteen een lege container. Door ons grote assortiment aan containers is er altijd een formaat dat bij u en uw bedrijf past. Na verwerking van de inhoud van de volle container betalen wij uw opbrengst op de afgesproken manier aan u uit. Natuurlijk kunt u ook in dit geval rekenen op veilige datavernietiging.

Elektronica prijzen

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in elektronica recycling. Uw oude elektronica inleveren, levert direct geld op!
Deel deze pagina op