Tin inleveren


Tin is een metaal van zilvergrijze kleur, wat voornamelijk bekend staat om de roestwerende werking. Hierdoor wordt tin vaak gebruik in combinatie met andere metalen, voornamelijk voor bijvoorbeeld (oude) blikken en kannen.

Tin prijs

De waarde van tin is afhankelijk van diverse factoren. het belangrijkste prijsverschil zit hem in de zuiverheid van de tin. Hoe hoger het percentage tin, hoe hoger de opbrengst.

Bij van Pelt Recycling onderscheiden wij vier verschillen klassen, namelijk de 15-40%, 40-75%, 75-95% en de +95%. De prijzen van tin worden bij van Pelt Recycling altijd bepaald op de actuele markt, waardoor u altijd bent verzekerd van een eerlijke prijs. Bekijk hier de actuele oud tin prijs per kilo.


Oud tin inleveren

WAAR ZIT tin IN?

Tin is een materiaal wat vaak wordt gebruikt en tevens zeer geschikt is om te recyclen. Het is relatief licht van gewicht en kenmerkt zich door een roestwerende werking in bijvoorbeeld blikjes. Tin is terug te vinden in bijvoorbeeld onderstaande vormen:

  • Siertin
  • Tin schroot
  • Vertind blik
  • Soldeertin
  • Tin

Tin Recyclen bij van pelt

Van Pelt Recycling maakt het u graag zo gemakkelijk mogelijk. U bent, zonder afspraak, zes dagen per week welkom in onze speciale drive-thru hal. We helpen u graag met uitladen van uw materialen, waardoor we alles gelijk goed kunnen sorteren. Tijdens het wegen van uw materialen kunt u altijd zelf meekijken. Zo zijn we maximaal transparant. Van Pelt werkt met scherpe actuele prijzen, waardoor u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw oud tin. Wij betalen dit vervolgens direct aan u uit en u krijgt een creditnota mee.

oud tin recyclen als bedrijf

Heeft u als bedrijf regelmatig oud tin(of andere metalen) om af te voeren? Dan kunt u gebruik maken van onze containerservice. Wij plaatsen een container in het gewenste formaat. Wanneer de container vol is, doet u daarvan eenvoudig een melding. Wij halen de volle container op en plaatsen indien gewenst meteen een lege container. Na verwerking hiervan betalen wij uw opbrengst op de afgesproken manier aan u uit. 


Metaal prijzen

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in metaal recycling. Wij bieden eerlijke scherpe prijzen voor uw oude metaal.


Elektronica prijzen

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in elektronica recycling. Uw oude elektronica inleveren, levert direct geld op!
Deel deze pagina op