IJzer inleveren


Metaalrecycling helpt de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, energie en grondstoffen te besparen. De meeste metalen kunnen bijna volledig én eindeloos gerecycled worden. Dat maakt uw oud ijzer tot een waardevol materiaal. Oud ijzer inleveren is bij Van Pelt heel eenvoudig, zowel voor particulieren als voor bedrijven. U kunt altijd rekenen op een eerlijke prijs. Zo is recycling niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Recycling bij van pelt

Van Pelt Recycling maakt het u graag zo gemakkelijk mogelijk. U bent, zonder afspraak, zes dagen per week welkom in onze speciale drive-thru hal. We helpen u graag met uitladen van uw materialen, waardoor we alles gelijk goed kunnen sorteren. Tijdens het wegen van uw materialen kunt u altijd zelf meekijken. Zo zijn we maximaal transparant. Van Pelt werkt met scherpe actuele prijzen, waardoor u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw oud ijzer. Wij betalen dit vervolgens direct aan u uit. Ook krijgt u een creditnota mee.


Image

Recycling van oud ijzer: hoe werkt het? 

Om tot een zo zuiver mogelijk eindproduct te komen, wordt oud ijzer dat we innemen gesorteerd, gescheiden en vrijgemaakt van eventuele onzuiverheden. Vervolgens kunnen de metalen worden verkocht aan smelters binnen en buiten Europa, die het schroot omsmelten en ervoor zorgen dat het geschikt is om nieuwe producten mee te maken. Zoals u van een recyclingbedrijf mag verwachten, zet Van Pelt Recycling zich echt in voor het milieu. Met verschillende certificeringen kunnen we aantonen dat de recycling van uw ingeleverde producten op een bewuste en duurzame manier gebeurt.

Prijzen oud ijzer

Van Pelt recycling werkt de actuele schrootprijzen wekelijks bij. Daardoor kunnen we optimaal meebewegen met de markt en u een goede prijs garanderen. Bij het inleveren van uw oud ijzer wordt door ons bepaald om welke soort oud ijzer het gaat en hoeveel. Aan de hand daarvan wordt uw opbrengst berekend en direct aan u uitbetaald.

Recycling oud ijzer voor bedrijven

Heeft u als bedrijf regelmatig oud ijzer (of andere metalen) om af te voeren? Overweeg dan eens om gebruik te maken van onze containerservice. Wij plaatsen een container in het gewenste formaat. Wanneer de container vol is, kunt u daarvan eenvoudig een melding doen. Wij halen de volle container op en plaatsen indien gewenst meteen een lege container. Na verwerking hiervan betalen wij uw opbrengst op de afgesproken manier aan u uit.
Deel deze pagina opMetaal prijzen

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in metaal recycling. Wij bieden eerlijke scherpe prijzen voor uw oude metaal.