Aluminium inleveren


Aluminium is een veelgebruikt materiaal dat zich goed laat recyclen. In principe kan het eindeloos opnieuw worden gebruikt, en het recyclingproces kost slechts 5% van de energie die nodig zou zijn om nieuw aluminium te produceren. Wilt u aluminium inleveren bij Van Pelt? Dan bent u verzekerd van een eenvoudig proces met een mooie opbrengst!

Recycling bij Van Pelt

Van Pelt Recycling maakt het u graag zo gemakkelijk mogelijk. U bent, zonder afspraak, zes dagen per week welkom in onze speciale drive-thru hal. We helpen u graag met uitladen van uw materialen, waardoor we alles gelijk goed kunnen sorteren. Tijdens het wegen van uw materialen kunt u altijd zelf meekijken. Zo zijn we maximaal transparant. Van Pelt werkt met scherpe actuele prijzen, waardoor u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw oud aluminium. Wij betalen dit vervolgens direct aan u uit en u krijgt een creditnota mee.

Oud ijzer uitladen

WAAR ZIT ALUMINIUM IN?

Aluminium is een veelgebruikt materiaal en is zeer geschikt voor recycling. Het is licht van gewicht, sterk en gemakkelijk te bewerken. Aluminium is te vinden op meer plekken dan u misschien denkt! Zo kunt u denken aan:

  • kozijnonderdelen en deurposten, deurbeslag, profielen
  • aluminium bestek, pannen en potten
  • (tuin)meubels 
  • droogmolens
  • beplating 
  • lichtbakken
  • motorblokken 
  • velgen 
  • stand onderdelen 

Prijzen aluminium 

Van Pelt recycling werkt de actuele aluminiumprijzen wekelijks bij. Daardoor kunnen we optimaal meebewegen met de markt en u een goede prijs garanderen. Bij het inleveren van uw materiaal wordt door ons bepaald om welke soort aluminium het gaat en hoeveel. Aan de hand daarvan wordt uw opbrengst berekend en direct aan u uitbetaald. 

aluminium recycling voor bedrijven

Heeft u als bedrijf regelmatig oud aluminium(of andere metalen) om af te voeren? Dan kunt u gebruik maken van onze containerservice. Wij plaatsen een container in het gewenste formaat. Wanneer de container vol is, doet u daarvan eenvoudig een melding. Wij halen de volle container op en plaatsen indien gewenst meteen een lege container. Na verwerking hiervan betalen wij uw opbrengst op de afgesproken manier aan u uit. 


Metaal prijzen

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in metaal recycling. Wij bieden eerlijke scherpe prijzen voor uw oude metaal.


Elektronica prijzen

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in elektronica recycling. Uw oude elektronica inleveren, levert direct geld op!
Deel deze pagina op