Ontzorging ophaalproces


Recyclen is geen gedoe

Verantwoord ondernemen hoeft niet moeilijk te zijn of veel tijd te kosten. Van Pelt Recycling ontzorgt u zoveel mogelijk in het gehele recyclingproces, zodat u zich kunt focussen op de dagelijkse bezigheden binnen uw bedrijf. Hoe we dat doen? We halen uw afval op of plaatsen een container. Wij zorgen vervolgens voor een goede verwerking van uw afval.

Image

Elektronica-afval ophalen

Van Pelt Recycling rijdt het gehele land door voor het ophalen van elektronica-afval en doet dat ook graag voor uw bedrijf. Oude ICT-producten en ander elektronica-afval worden opgehaald door één van onze chauffeurs. De onderdelen worden in onze vrachtwagen geladen en naar ons bedrijf in Ridderkerk gebracht, waar wij deze verwerken en recyclen. 

Opruimen van elektronica was nog nooit zo gemakkelijk

Ontzorging door Van Pelt Recycling

Neem contact op >

Containers plaatsen

Heeft uw bedrijf regelmatig grote hoeveelheden elektronica-afval? Dan is het mogelijk om een container te plaatsen, passend bij de hoeveelheid afval van uw bedrijf. Wanneer de container vol is, halen wij deze binnen 48 uur op en plaatsen direct een nieuwe. De opbrengst van uw materialen wordt binnen 24 uur na ophalen uitbetaald.
Container 1

1M3

Container 2

3-5m3

Container 3

10-40m3

Soorten containers

Wij bieden u graag een oplossing die bij uw bedrijf past. Misschien zoekt u een kleine container die niet teveel in de weg staat, of wilt u juist een grote container waarin u al uw afval gemakkelijk kwijt kunt. De containers van Van Pelt Recycling variëren in inhoud van 0,5m³ tot 40 m³ en worden goed onderhouden. Wij plaatsen onze containers in de gehele regio (informeer naar de voorwaarden).