Solar kabel recyclen

Particulieren


Oude solar kabel recyclen en inleveren? Als particulier of bedrijf kunt u hiervoor bij van Pelt Recycling in Ridderkerk terecht. Wij bemonsteren de kabels op kwaliteit en doen een transparante en nauwkeurige weging, waarna u er direct contant geld voor terugkrijgt. Uiteraard een eerlijke prijs!

Waar komen oude solar kabels vandaan?

Fossiele brandstoffen maken steeds vaker plaats voor nieuwe energiebronnen, zoals grote weides met windmolens en zonnepanelen. Hierdoor moeten oude productielocaties, zoals bruinkool fabrieken sluiten. Voor deze energietransitie is veel koperkabel nodig. De opgewekte elektriciteit moet namelijk via een fijnmazig net direct door naar de gebruiker.

De energie die in zonnepanelen opgewekt wordt, verplaatst zich via hoogwaardige koperen kabels die hoge stroomwaarden aankunnen en daarbij bescherming bieden voor een vroegtijdig verlies van energie. In dit geval dus de solar kabels. Hierdoor zijn deze van hoge kwaliteit. Ze bevatten een hoog percentage koper en een kwalitatieve buitenmantel.


Oude solar kabel recyclen

Installateur van zonnepanelen? Verdien geld aan je afval!

Bent u installateur van zonnepanelen? Dan is uw afval geld waard! De reststukken solar kabel die overblijven na installatie, kunnen goed worden gebruikt voor recycling. Wij voorzien u van de juiste kennis aangaande de afvoer en recycling van deze afvalstroom. Uw oude solar kabel recyclen is dus zeker de moeite waard!

Van pelt: voor iedereen de beste prijs

van Pelt is er voor particulieren en bedrijven, maar waarom zou je voor ons kiezen?

  • Direct contant geld voor je afval.
  • Eerlijke en betrouwbare weging.
  • Inleveren tegen ieder bedrag.
  • Af laten halen van de materialen is mogelijk.

Dus wilt u een oude solar kabel recyclen tegen de beste prijs? Neem dan contact met ons op!


Metaal prijzen

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in metaal recycling. Wij bieden eerlijke scherpe prijzen voor uw oude metaal.
Deel deze pagina op