Solar kabel recyclen


Oude solar kabel recyclen en inleveren? Reststukken solarkabel die overblijven na installatie kunnen goed worden gebruikt voor recycling. Wilt u uw oude solarkabel inleveren en laten recyclen? Zowel particulieren als bedrijven zijn hiervoor welkom bij Van Pelt Recycling in Ridderkerk. We bemonsteren de kabels op kwaliteit en doen een transparante en nauwkeurige weging. Vervolgens krijgt u direct een eerlijke prijs uitbetaald.

Solar kabel recycling bij Van Pelt

Bij Van Pelt Recycling is recycling van solar kabels gemakkelijk. Onze speciale drive-thru hal is zes dagen per week open. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag met het uitladen van uw materialen en sorteren deze. Vervolgens worden uw materialen gewogen, waarbij u zelf kunt meekijken. Zo zijn we maximaal transparant. Aan de hand van scherpe actuele prijzen, wordt uw opbrengst bepaald en direct aan u uitbetaald. Ook krijgt u een creditnota mee.

Oude solar kabel recyclen

Wat zijn solarkabels?

Energie die in zonnepanelen opgewekt wordt, verplaatst zich via solarkabels (ook bekend als zonnepaneel kabel of DC-kabel). Dit zijn hoogwaardige koperen kabels die hoge stroomwaarden aan kunnen en daarbij bescherming bieden voor een vroegtijdig verlies van energie.

Prijzen solarkabels

Door de energietransitie is de vraag naar koper groot. Solarkabels bevatten een hoog percentage koper en een kwalitatieve buitenmantel. Door het hoge koper percentage brengen deze kabels bij recycling relatief veel op.  Als u zonnepanelen installeert, is het dan ook zeer de moeite waard om reststukken van kabels te verzamelen en bij ons in te leveren.

Wij bemonsteren de kabels op kwaliteit en doen een transparante en nauwkeurige weging, zodat u bij Van Pelt Recycling altijd verzekerd bent van een eerlijke prijs.


Metaal prijzen

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in metaal recycling. Wij bieden eerlijke scherpe prijzen voor uw oude metaal.

Koper recycling voor bedrijven

Bent u installateur van zonnepanelen en heeft u regelmatig solarkabel (of ander metaalafval) te recyclen? Dan kunt u gebruik maken van onze containerservice. Wij plaatsen het gewenste formaat container (door ons grote assortiment is er altijd een container die aansluit bij wat u nodig heeft) en als deze vol is, kunt u dit eenvoudig aan ons melden. Wij halen de volle container op en plaatsen indien gewenst meteen een lege container. De opbrengst van uw materialen wordt aan u uitbetaald. 
Deel deze pagina op