Oude beamer inleveren

Elektronica recycling


Oude beamer inleveren? Als particulier of bedrijf kunt u hiervoor bij van Pelt Recycling in Ridderkerk terecht. Voor het projecteren van beeld naar een groter formaat is een beamer een geschikt apparaat. Via de lens gaat het beeld richting een scherm of een muur. Dit zorgt ervoor dat grote groepen mensen de presentatie, film of ander beeld kunnen zien. Wanneer de beamer niet meer werkt of aan vervanging toe is, is recyclen de beste optie!

Het recyclen van de oude beamer

Uw oude beamer inleveren? Dan heeft van Pelt Recycling een oplossing. We kennen de materiaalsamenstelling van de oude beamers goed. Deze is aan verandering onderhevig. 10/20 jaar geleden werden andere materialen gebruikt in vergelijking met de hedendaagse beamers.

Wij kopen oude beamers op en recyclen deze, zodat de materialen zoals plastic, ijzer, RVS, koper en elektronica weer opnieuw inzetbaar zijn. Op deze manier werkt u mee aan een circulaire economie. Daarnaast krijgt u daar direct een scherpe prijs voor terug. Dubbel zo goed dus! Ook voor de randapparatuur kunt u bij ons terecht.


Oude beamer inleveren

Grotere hoeveelheden oude beamers inleveren?

Bij van Pelt Recycling is het ook mogelijk om grotere hoeveelheden in te leveren. Hiervoor is het mogelijk om gebruik te maken van onze logistiek. Er zijn diverse vrachtwagens van verschillende formaten die containers of pallets kunnen vervoeren vanaf uw locatie. Zo bent u volledig ontzorgt.

Van pelt: voor iedereen de beste prijs

van Pelt is er voor particulieren en bedrijven, maar waarom zou je voor ons kiezen?

  • Direct contant geld voor je afval.
  • Eerlijke en betrouwbare weging.
  • Inleveren tegen ieder bedrag.
  • Af laten halen van de materialen is mogelijk.

Dus wilt u een oude beamer inleveren tegen de beste prijs? Neem dan contact met ons op!


Elektronica prijzen

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in elektronica recycling. Uw oude elektronica inleveren, levert direct geld op!
Deel deze pagina op