Airco inleveren


Airconditioning wordt steeds vaker gebruikt, juist in bedrijfspanden. Niet zo gek; ze verhogen het comfort en daarmee de effectiviteit van uw werkomgeving. Airco systemen hebben een levensduur van gemiddeld tien tot vijftien jaar. Als uw airco aan vervanging toe is, kunt u deze inleveren bij Van Pelt Recycling. Wij zorgen er dan voor dat uw airco verantwoord en milieuvriendelijk wordt gerecycled. Omdat airconditioning systemen waardevolle materialen bevatten is het inleveren ervan ook voor u interessant!

Recycling bij Van Pelt

Van Pelt Recycling maakt het u graag zo gemakkelijk mogelijk. U kunt uw airco (en eventueel natuurlijk ook andere te recyclen materialen) inleveren in onze speciale drive-thru hal. Daar bent u, zonder afspraak, zes dagen per week welkom. We helpen u met uitladen van uw materialen en sorteren deze. Daarna wegen we uw materialen. Daarbij kunt u zelf meekijken; zo zijn we maximaal transparant. Belangrijk is wel dat de airco’s vrij zijn van Freon. Van Pelt werkt met scherpe actuele prijzen, waardoor u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw oude airco. Wij betalen dit direct aan u uit en u krijgt een creditnota mee. Zo wordt het inleveren van uw materialen leuk!

Oude airco inleveren

Materialen in oude airco’s

Een airconditioningsysteem bestaat naast ijzer en plastic ook koper en aluminium. Dat zijn waardevolle materialen die zeer geschikt zijn voor recycling. De airco wordt aangestuurd door middel van een printplaat. Door voorbewerking kunnen al deze materialen apart gerecycled worden en de waarde van deze materialen betalen wij aan u uit. Zo zorgen we samen voor een duurzame recycling en leveren we een belangrijke bijdrage aan een beter milieu. 

Airco recycling voor bedrijven

Bent u verkoper/installateur van airco-systemen en heeft u daardoor regelmatig airco’s om af te voeren? We helpen u daar graag bij, bijvoorbeeld door het plaatsen van een container. Door gebruik te maken van onze containerservice ontzorgen we u maximaal en kunt u zich weer bezighouden met uw core business. Wij plaatsen een container naar keuze (er zijn diverse formaten beschikbaar, van 1m³ tot zelfs 40 m³). Wanneer de container vol is, kunt u dit eenvoudig bij ons melden en wordt de volle container binnen 2 dagen omgewisseld voor een lege container. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op!


Metaal prijzen

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in metaal recycling. Wij bieden eerlijke scherpe prijzen voor uw oude metaal.
Deel deze pagina op