Oude airco inleveren

Zakelijk


Steeds vaker kiezen mensen voor een airco systeem. Ook bedrijfspanden beschikken vrijwel altijd over een airco systeem dat de temperatuur regelt. De schattingen zijn dat het aantal verkochte en geplaatste airco’s per jaar met 100% (!) toeneemt, waarmee er dus ook steeds meer afval ontstaat. Voor airco’s die aan het eind van hun cyclus zijn, hebben wij een oplossing!

De oude airco Recyclen

Een airco bevat naast ijzer en plastic, ook koper en aluminium. Het hele systeem wordt daarnaast aangestuurd door middel van een printplaat. Door deze gemixte samenstelling van materialen moet er eerst een voorbewerking plaatsvinden, zodat deze materialen apart gerecycled kunnen worden. Hierdoor wordt een oude airco inleveren een positieve bijdrage.

Wij hebben de oplossing voor uw oude airco’s. U kunt deze bij ons brengen en krijgt direct afgerekend. De airco’s hebben namelijk een positieve waarde! Bij van Pelt zorgen wij voor de juiste scheiding van alle materialen. Belangrijk is wel dat de airco’s vrij zijn van Freon.


Oude airco inleveren

Container laten plaatsen

Van Pelt plaatst ook containers bij bedrijven die aan airconditioning en/of luchtbehandeling doen. Deze containers beginnen bij 1 m3 en gaan tot zelfs 40 m3. Uw organisatie kan werken aan haar core business, namelijk het verkopen en monteren van airco’s. Wij ontzorgen volledig de afvoer van de oude airco’s. Belangrijk is wel dat de airco’s vrij zijn van Freon.

Van pelt: voor iedereen de beste prijs

van Pelt is er voor particulieren en bedrijven, maar waarom zou je voor ons kiezen?

  • Direct contant geld voor je afval.
  • Eerlijke en betrouwbare weging.
  • Inleveren tegen ieder bedrag.
  • Af laten halen van de materialen is mogelijk.

Dus wilt u een oude airco recyclen of een container laten plaatsen tegen de beste prijs? Neem dan contact met ons op!


Metaal prijzen

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in metaal recycling. Wij bieden eerlijke scherpe prijzen voor uw oude metaal.
Deel deze pagina op