Laadpalen inleveren


Elektrische auto’s zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische auto en ruilen hun diesel of benzineauto in. Daardoor neemt de vraag naar laadpalen exponentieel toe. Ze verschijnen op steeds meer plekken, zoals bij bedrijven, tankstations, op parkeerterreinen en bij woonhuizen. Na een poosje moeten laadpalen worden vervangen; door veroudering of omdat ze door vernieuwingen en innovaties niet meer voldoen aan de verwachtingen.

Recycling bij Van Pelt

Lever uw oude laadpaal/-palen in bij Van Pelt Recycling. In onze speciale drive-thru hal in Ridderkerk zijn zowel particulieren als zakelijke klanten zes dagen per week welkom. Het inleveren van uw materialen is gemakkelijk en laagdrempelig. We helpen u graag met het uitladen ervan en sorteren deze dan ook meteen. Na het wegen van uw materialen, waarbij u altijd zelf kunt meekijken, betalen wij de opbrengst direct aan u uit  en krijgt u een creditnota mee. Bij Van Pelt Recycling krijgt u altijd een eerlijke prijs voor uw oude laadpalen, doordat wij werken met scherpe, actuele prijzen.

Materialen in laadpalen


Oude laadpalen inleveren
Laadpalen bevatten veel waardevolle materialen die we goed kunnen recyclen. Dat is belangrijk, want zo behouden we belangrijke grondstoffen en sparen we het milieu. Laadpalen bestaan vaak uit RVS of plastic en een printplaat. Zo’n printplaat zorgt voor de verbinding van verschillende elektrische componenten. Verder bevatten laadpalen bedradingen en verbindingen van koper.

Recycling van laadpalen voor bedrijven

Heeft u als bedrijf regelmatig laadpalen of andere materialen om te recyclen? We maken het u graag gemakkelijk door onze containerservice aan te bieden. Binnen onze regio plaatsen we een container waarin u uw materialen gemakkelijk kunt opslaan. Is de container vol, dan geeft u ons eenvoudig een seintje en halen we deze binnen 2 dagen bij u op. Indien gewenst plaatsen we dan ook meteen weer een lege container. Na de verwerking van uw container betalen we direct de opbrengst aan u uit, op de afgesproken manier.


Elektronica prijzen

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in elektronica recycling. Uw oude elektronica inleveren, levert direct geld op!
Deel deze pagina op