Oude laadpalen inleveren

Elektronica recycling


Laadpalen zijn normaal gesproken voorzien van bestandsdelen van RVS of plastic, welke goed te recyclen zijn. Daarnaast is er ook standaard een printplaat geïntegreerd. De verbindingen en bedradingen die zijn aangebracht in de laadpaal bevatten koper. Dit alles maakt oude laadpalen inleveren zeer interessant. 

Van Pelt Recycling heeft de oplossing voor bedrijven die afgedankte laadpalen hebben. We zorgen voor een hoogwaardige recycling en daarbij een prima opbrengst per kilo. Zo helpt u het milieu en uw portemonnee.

Het gevolg van de energietransitie

Door de energietransitie zijn steeds meer mensen hun oude vertrouwde diesel of benzine auto aan het inruilen voor een elektrische variant. Het logische gevolg hiervan is dat de vraag naar laadpalen de laatste jaren exponentieel toeneemt. Hierdoor hebben steeds meer bedrijven en tankstations voorzieningen in de vorm van laadpalen, maar ook particulieren installeren steeds vaker een laadpaal aan huis.

Oude laadpalen inleveren
Vernieuwingen en innovaties volgen elkaar snel op, waardoor laadpalen op termijn worden vervangen. Oude laadpalen inleveren is hierdoor een logisch gevolg. Wilt u als particulier of bedrijf uw oude laadpalen recyclen? Neem dan contact met ons op!

Van pelt: voor iedereen de beste prijs

van Pelt is er voor particulieren en bedrijven, maar waarom zou je voor ons kiezen?

  • Direct contant geld voor je oude laadpalen.
  • Eerlijke en betrouwbare weging.
  • Inleveren tegen ieder bedrag.
  • Af laten halen van de materialen is mogelijk.

Dus wilt u een oude laadpalen recyclen tegen de beste prijs? Neem dan contact met ons op!


Elektronica prijzen

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in elektronica recycling. Uw oude elektronica inleveren, levert direct geld op!
Deel deze pagina op