Harde schijf inleveren

Elektronica recycling


Harde schijven zijn onderdeel van computers, laptops of servers. In de harde schijf zitten meerdere metaalsoorten zoals aluminium, nikkel en koper. Ook zit er een printplaat in die geld waard is. Op de harde schijf wordt alle data opgeslagen. Als een harde schijf onbruikbaar is, wat doet u er dan mee?

HARDE SCHIJF inleveren PARTICULIEREN

Harde schijf inleveren? Bij van Pelt Recycling behandelen we u graag op een eerlijke manier. Via onze meetapparatuur kunt uzelf meekijken wat de prijs is voor de oude harde schijven die u inlevert.

Data vernietiging

Leeghalen of bestanden overzetten is raadzaam. Op deze manier bewaard u de gegevens die erop staan. We kunnen ook de data van uw oude harde schijven vernietigen, zodat u gerust kunt zijn over de data die erop staat of stond.

EERLIJK PRIJS VOOR UW OUDE HARDE SCHIJF

Voor het inleveren van harde schijven krijgt u circa €0,90 per kilo gemiddeld. Komt u ook langs in Ridderkerk voor het inleveren van uw oude harde schijf of elektronische apparaten? Ook voor oud ijzer inleveren kunt u terecht bij Van Pelt Recycling. Grote hoeveelheden inleveren? Neem dan contact met ons op!

Elektronica prijzen

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in elektronica recycling. Uw oude elektronica inleveren, levert direct geld op!
Deel deze pagina op