Harde schijf inleveren


Harde schijven zijn onderdeel van computers, laptops of servers. Op de harde schijf wordt alle data opgeslagen. Als een harde schijf onbruikbaar is, wat doet u er dan mee? In de harde schijf zitten meerdere metaalsoorten zoals aluminium, nikkel en koper. Ook zit er een printplaat in die geld waard is. Waardevolle materialen die goed kunnen worden gerecycled! 

Recycling bij Van Pelt

Bij Van Pelt Recycling vinden we het belangrijk dat u altijd gemakkelijk en laagdrempelig harde schijven en andere materialen kunt inleveren om te recyclen. Bij ons zijn zowel particulieren, met enkele materialen, als zakelijke klanten met grotere partijen van harte welkom. U kunt zonder afspraak zes dagen per week terecht in onze speciale drive-thru hal in Ridderkerk. Als u aankomt, helpen we u met het uitladen van uw materialen en sorteren we deze ook gelijk. Daarna wegen we uw materialen, en daarbij kunt u altijd zelf meekijken. Zo zijn we altijd volledig transparant. Door het werken met scherpe actuele prijzen, waardoor u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw oude harde schijf. Wij betalen u meteen uit en u krijgt een creditnota mee.

Datavernietiging op harde schijven

Data op harde schijven moet op een veilige manier worden vernietigd, zeker als ze persoonlijke of gevoelige informatie bevatten. Dat is eigenlijk bijna altijd het geval. Kies voor veiligheid en laat uw harde schijven vernietigen bij Van Pelt Recycling. Dan bent u er zeker van dat uw data volgens de geldende veiligheidsnormen wordt vernietigd (Van Pelt Recycling is WEEELABEX-gecertificeerd).

Prijzen harde schijven

De waarde van uw harde schijven varieert. Door te werken met scherpe weekprijzen, kunnen wij u altijd de beste prijs bieden. Check hier onze actuele prijzen. Deze prijzen gelden voor kleine hoeveelheden. Heeft u, bijvoorbeeld als bedrijf, een grotere partij die u wilt aanbieden? Neem dan contact met ons op voor een waardebepaling.

Elektronica prijzen

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in elektronica recycling. Uw oude elektronica inleveren, levert direct geld op!

Recycling harde schijven voor bedrijven

Heeft u regelmatig harde schijven, of andere onderdelen, om te recyclen? U kunt dan, binnen onze regio, gebruik maken van onze kosteloze containerservice. We ontzorgen u optimaal door, na uw bericht van een volle container, deze snel op te halen en indien gewenst meteen een nieuwe container te plaatsen. Juist voor bedrijven is veilige datavernietiging erg belangrijk. Bij Van Pelt Recycling bent u ervan verzekerd dat dit altijd volgens de geldige veiligheidsnormen wordt uitgevoerd. Met onze WEEELABEX-certificering geven we u precies de zekerheid die u nodig heeft!Deel deze pagina op