Containers

Om u optimaal te kunnen bedienen hebben wij meerdere type containers. De afmetingen variëren tussen de 0,5 mᶾ tot 40 mᶾ inhoud. Deze containers worden goed onderhouden. In de gehele regio plaatsen wij deze kosteloos bij u (informeer naar de voorwaarden). Binnen 48 uur na melding komen we de container wisselen.

48 uur

Wisseling van containers binnen 48 uur

24 uur

Uitbetaling binnen 24 uur

Gratis plaatsing

Gratis plaatsing binnen de regio (informeer naar de voorwaarden)
Container 1

1M3

Container 2

3-5m3

Container 3

10-40m3

Wegen

Wegen

Wij wegen op onze weegbrug (tot 80.000 kg) of onze weegschalen (tot 9.000 kg). Uiteraard zijn de weegschalen gekeurd en geijkt. Desgewenst wegen wij in uw bijzijn. Wij wegen de materialen uit per soort. Dat is voor u geheel kosteloos, omdat wij dat zien als service.
Vernietigen

Vernietigen

Materialen vernietigen? Dat is voor ons geen probleem. Wij leveren complete rapportages en u ontvangt een schriftelijk verslag van het vernietigingsproces.
Accu

Accu’s

U wilt oude accu’s inleveren? Dat kan bij ons! Wanneer u deze bij ons inlevert, ontvangt u hiervoor de actuele prijs en wij voeren deze voor u af.
Keuring

Keuring

Als van Pelt Recycling zorgen we voor de keuring van materialen. Hiervoor maken we gebruik van onze speciale XTAC-analyser of Spectrometer. Hiermee garanderen we de juiste kwaliteitskeuring.

Info

Meer weten over een van onze diensten?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of wilt u een offerte op maat ontvangen? Bel dan +31 (0)85 48 943 30
Stuur een bericht

Maatschappelijk verantwoorde onderneming

Duurzaamheid is de kern van onze onderneming. Door een bijdrage te leveren aan het recyclingsproces zorgen we ervoor dat de grondstoffen van deze aarde oneindig vaak opnieuw kunnen worden gebruikt. We beperken hierdoor de uitstoot van CO2 en zorgen dat de volgende generaties ook deze waardevolle grondstoffen kunnen gebruiken. We doen dit ook nog eens op een transparante manier én met respect voor de medemens en maatschappij.