Wij zijn vandaag gesloten

Zakelijk

Wilt u uw metaalafval recyclen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontzorgen u van begin tot eind. Zo plaatsen we gratis containers bij uw bedrijf, wisselen ze binnen 48 uur na melding en betalen wij binnen 24 uur uit na uitsortering. Transparant en servicegericht!

48 uur

Wisseling van containers binnen 48 uur

24 uur

Uitbetaling binnen 24 uur

Gratis plaatsing

Gratis plaatsing binnen de regio (informeer naar de voorwaarden)

1m3

3-5m3

10-40m3

Wegen

Wij wegen op onze weegbrug (tot 80.000 kg) of onze weegschalen (tot 9.000 kg). Uiteraard zijn de weegschalen gekeurd en geijkt. Desgewenst wegen wij in uw bijzijn. Wij wegen de materialen uit per soort. Dat is voor u geheel kosteloos, omdat wij dat zien als service.

Vernietigen

Materialen vernietigen? Dat is voor ons geen probleem. Wij leveren complete rapportages en u ontvangt een schriftelijk verslag van het vernietigingsproces. 

Accu’s

U wilt oude accu’s inleveren? Dat kan bij ons! Wanneer u deze bij ons inlevert, ontvangt u hiervoor de actuele prijs en wij voeren deze voor u af.

Keuring

Als van Pelt Recycling zorgen we voor de keuring van materialen. Hiervoor maken we gebruik van onze speciale XTAC-analyser of Spectrometer. Hiermee garanderen we de juiste kwaliteitskeuring.

Recyclen is
waardevol

Info

Meer weten over een van onze diensten?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of wilt u een offerte op maat ontvangen? Bel dan +31 (0)85 48 943 30

stuur een bericht

Maatschappelijk verantwoorde onderneming

Duurzaamheid is de kern van onze onderneming. Door een bijdrage te leveren aan het recyclingsproces zorgen we ervoor dat de grondstoffen van deze aarde oneindig vaak opnieuw kunnen worden gebruikt. We beperken hierdoor de uitstoot van CO2 en zorgen dat de volgende generaties ook deze waardevolle grondstoffen kunnen gebruiken. We doen dit ook nog eens op een transparante manier én met respect voor de medemens en maatschappij.