Recycling voor bedrijven


Bij Van Pelt Recycling bieden we een oplossing voor bedrijven die metaal- of elektronica-afval willen recyclen. Vaak hebben bedrijven aanzienlijke hoeveelheden van dit afval, dat ze tegen betaling moeten laten afvoeren. Dit resulteert in verspilling van materialen en geld. Wij streven ernaar om dit te voorkomen. Onze recyclingdiensten garanderen niet alleen een hoogwaardig recyclingproces, maar ook de uitbetaling van de waarde van uw materialen.
Image
Wegen

Wegen

De materialen worden zorgvuldig gewogen op onze weegbrug (tot 80.000 kg) of onze weegschalen (tot 9.000 kg). Uiteraard zijn de weegschalen gekeurd en geijkt. 

Vernietigen

Vernietigen

Materialen vernietigen? Dat is voor ons geen probleem. Wij leveren complete rapportages en u ontvangt een schriftelijk verslag van het vernietigingsproces.
Accu

Accu’s

U wilt oude accu’s inleveren? Dat kan bij ons! Wanneer u deze bij ons inlevert, ontvangt u hiervoor de actuele prijs en wij voeren deze voor u af.
Keuring

Keuring

Als van Pelt Recycling zorgen we voor de keuring van materialen. Hiervoor maken we gebruik van onze speciale XTAC-analyser of Spectrometer.

Elektronica Recycling voor bedrijven

Bij van Pelt Recycling is het mogelijk om als bedrijf je oude elektronica in te leveren, denk hierbij bijvoorbeeld aan oude datacenters of restmaterialen van productie. Wij plaatsen gratis een bak / container, waarin het afval verzameld wordt. Deze worden gratis geplaatst binnen de regio (voor landelijke informatie kunt u contact opnemen).

Om de kwaliteit te waarborgen werkt van Pelt volgens de WEEELABEX normering. Deze legt het minimale kwaliteitsniveau vast voor inzameling, opslag, transport, recycling en hergebruik van e-waste.

Bij elektronica is het mogelijk dat er nog data aanwezig is op de oude apparatuur. Bij van Pelt dragen wij hier grote zorg voor. De apparatuur wordt veilig verplaatst naar onze vestiging in Ridderkerk, waar onze werknemers de data op een verantwoorde manier zullen vernietigen.

Metaal Recycling voor bedrijven

Bij van Pelt Recycling is het mogelijk om grote hoeveelheden metaal in te leveren. Wij plaatsen gratis grote containers waarin de materialen geplaatst kunnen worden. Wanneer deze vol is, halen wij binnen 48 uur de oude container op, waarnaast wij direct een nieuwe container plaatsen. De opbrengst van uw materialen worden binnen 24 uur na ophalen uitbetaald. Zo profiteert u van opbrengst in plaats van kosten.


Maatschappelijk verantwoorde onderneming

Duurzaamheid is de kern van onze onderneming. Door een bijdrage te leveren aan het recyclingsproces zorgen we ervoor dat de grondstoffen van deze aarde oneindig vaak opnieuw kunnen worden gebruikt. We beperken hierdoor de uitstoot van CO2 en zorgen dat de volgende generaties ook deze waardevolle grondstoffen kunnen gebruiken. We doen dit ook nog eens op een transparante manier én met respect voor de medemens en maatschappij.

Elektronica- of metaalafval laten ophalen

    containerservice

Neem contact op >