Datavernietiging

Elektronica recycling


In ons moderne leven is het opslaan van data een belangrijk onderdeel geworden. Op telefoons, laptops en tablets staan vaak honderden bestanden opgeslagen, maar wat gebeurd hiermee als je het apparaat niet meer nodig hebt. Veel data gaat tegenwoordig de cloud in, maar ook veel data blijft nog aanwezig op apparaat of harde schijf. Van Pelt kan dit soort data op een veilige manier voor u recyclen.


DATAVERNIETIGING BEDRIJF EN PARTICULIER

Bedrijven of instellingen die hun computer- of serverpark opruimen, krijgen te maken met de vraag: Wat gebeurd er met onze data? Deze grote hoeveelheden data blijven dus voor een deel gewoon nog bewaard. Van Pelt zorgt voor een goede afhandeling van uw ''data-afval''. Alles wat overblijft, wordt direct door ons op een duurzame manier gerecycled. Ook als particulier kunt u apparaten met data hebben die vernietigd moeten worden. Wij kunnen u oude apparaten ophalen, maar u bent ook van harte welkom op ons recycling centrum in Ridderkerk.

Image

DATAVERNIETIGING OP LOCATIE IN RIDDERKERK

Wij bieden aan om uw harde schijven en andere apparaten met data te vernietigen. Dit kan op meerdere manieren. De klant bepaald hoe ver we hierin moeten gaan. We bieden aan om datavernietiging te doen door middel van vernietiging van de harde schijf. We vernietigen op aanvraag ook mobiele telefoons, switches, tablets. Alles waar data op kan staan.

WAT IS DATAVERNIETIGING?

Datavernietiging is eigenlijk het volledig kapot maken van apparaten met data. Deze wordt in stukjes geshredderd, en zijn zodoende volledig onbruikbaar. Hierdoor voorkomt u dat er nog delen van de data achterblijven voor ongewild gebruik.

GECERTIFICEERDE DATAVERNIETIGING

Bij van Pelt Recycling leveren wij bewijs door middel van foto’s van het proces. Daarnaast ontvangt u na de afronding van het proces een echt datavernietiging certificaat.

KOSTEN EN OPBRENGSTEN DATAVERNIETIGING

We maken kosten voor het vernietigen van de harde schijf. Echter, het geshredderde materiaal wat overblijft vertegenwoordigt een positieve waarde, aangezien het om waardevolle grondstoffen gaat.

Stel, u ruimt uw hele ICT park op. Dan hebben alle producten zoals computers, servers, kabels en ijzer een positieve waarde. We verrekenen de kosten voor het shredderen hiermee. Bekijk onze actuele elektronica prijzen voor de opbrengst per product.

HELP MIJ MET DATAVERNIETIGING

Heeft u een opruiming van uw oude ICT? Wij kunnen het van A tot Z verzorgen. Van ophalen, tot het vernietigen van de data. U word volledig ontzorgt, en krijgt in de meeste gevallen nog geld toe, omdat uw oude materialen waarde vertegenwoordigen. Interesse of benieuwd naar meer informatie? Neem van contact met ons op!


Metaal prijzen

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in metaal recycling. Wij bieden eerlijke scherpe prijzen voor uw oude metaal.


Elektronica prijzen

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in elektronica recycling. Uw oude elektronica inleveren, levert direct geld op!
Deel deze pagina op