Datavernietiging


Op telefoons, laptops, pc’s en tablets staan vaak heel veel bestanden opgeslagen. Wat gebeurt daarmee als u het apparaat niet meer nodig hebt en weg doet? Hoewel veel data nu in de cloud staat, blijft er ook vaak nog veel data achter op uw apparaat. Veilige datavernietiging is belangrijk om te voorkomen dat uw data, of dit nu privé of zakelijk is, in verkeerde handen valt. Ook hiervoor kunt u terecht bij Van Pelt Recycling in Ridderkerk.

Datavernietiging en recycling bij Van Pelt

Datavernietiging doen wij op onze locatie in Ridderkerk. Wij zijn zes dagen per week geopend en u kunt altijd terecht, zonder afspraak. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons van harte welkom. Uw apparaat wordt geshredderd waardoor deze volledig onbruikbaar wordt. Zo voorkomen we dat delen van data achterblijven en in verkeerde handen vallen. Door middel van foto’s leveren we bewijs van het vernietigen en na afloop ontvangt u een datavernietiging certificaat. Als u als bedrijf uw data laat vernietigen, kunt u daarmee aantonen dat uw data conform daaraan gelde eisen is vernietigd. Wij hebben een WEEELABEX-certificering waardoor u verzekerd bent van veiligheid!

Image

Datavernietiging kost u niets en is goed voor het milieu

Als wij uw data vernietigen door uw apparaten te shredderen, kunnen wij het overgebleven materiaal recyclen. Doordat dit een positieve waarde vertegenwoordigt, verdient u er zelfs vaak nog wat aan! Bekijk onze actuele elektronica prijzen voor de opbrengst per product. En natuurlijk is recyclen een bewuste en duurzame keuze; zo kunnen kostbare materialen geschikt worden gemaakt voor hergebruik en dragen we samen bij aan een beter milieu.

Datavernietiging voor bedrijven

Heeft u regelmatig grote hoeveelheden apparaten om te recyclen? Of heeft u een opruiming van uw ICT, bijvoorbeeld door reorganisatie of vernieuwing? Wij kunnen dit van A tot Z voor u verzorgen. Wij halen de oude materialen op en zorgen voor de datavernietiging. U ontvangt daarvoor een certificaat, zodat u er zeker van bent dat al uw data effectief is vernietigd. Extra gemakkelijk maken we het u met onze containerservice. Hoe het werkt? Wij plaatsen een container in het gewenste formaat. Container vol? Dan halen we die bij u op en plaatsen, indien gewenst, meteen een lege container. Na verwerking van de inhoud van de volle container betalen wij uw opbrengst op de afgesproken manier aan u uit en zorgen we voor bewijs van vernietiging van uw data, door middel van foto’s en certificaat. Gemakkelijk en veilig!

KOSTEN EN OPBRENGSTEN DATAVERNIETIGING

We maken kosten voor het vernietigen van de harde schijf. Echter, het geshredderde materiaal wat overblijft vertegenwoordigt een positieve waarde, aangezien het om waardevolle grondstoffen gaat.

Stel, u ruimt uw hele ICT park op. Dan hebben alle producten zoals computers, servers, kabels en ijzer een positieve waarde. We verrekenen de kosten voor het shredderen hiermee. Bekijk onze actuele elektronica prijzen voor de opbrengst per product.

Elektronica prijzen

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in elektronica recycling. Uw oude elektronica inleveren, levert direct geld op!
Deel deze pagina op