In ons moderne leven is het opslaan van data een belangrijk onderdeel geworden.

Ook de vraag waar onze data blijft op het moment als we een apparaat niet meer nodig hebben. Veel gaat de cloud in, maar ook veel blijft aanwezig op uw datadragers zoals harde schijven of laptops.

Image

DATAVERNIETIGING BEDRIJF EN PARTICULIER

Bedrijven of instellingen die hun computer- of serverpark opruimen, krijgen te maken met de vraag: Wat gebeurd er met onze data?

Ook als particulier kan u apparaten met data hebben die vernietigd moeten worden.

DATAVERNIETIGING OP LOCATIE IN RIDDERKERK

Wij bieden aan deze harde schijven te vernietigen. Dit kan op meerdere manieren. De klant bepaald hoe ver we hierin moeten gaan. We bieden aan om datavernietiging te doen door middel van vernietiging van de harde schijf.

We vernietigen op aanvraag ook mobiele telefoons, switches, tablets. Alles waar data op kan staan.

WAT IS DATAVERNIETIGING?

Datavernietiging is eigenlijk het volledig kapot maken van apparaten met data. Deze wordt in stukjes geshredderd, en zijn zodoende volledig onbruikbaar.

GECERTIFICEERDE DATAVERNIETIGING

We leveren hiervan bewijs door middel van foto’s van het proces en het leveren van een datavernietiging certificaat.

KOSTEN EN OPBRENGSTEN DATAVERNIETIGING

Aan de ene kant maken we kosten voor het vernietigen van de harde schijf. Maar het geshredderde materiaal wat overblijft vertegenwoordigt een positieve waarde aangezien het om waardevolle grondstoffen gaat.

Stel, u ruimt uw hele ICT park op. Dan hebben alle producten zoals computers, servers, kabels en ijzer een positieve waarde. We verrekenen de kosten voor het shredderen hiermee. Bekijk onze actuele elektronica prijzen voor de opbrengst per product.

HELP MIJ MET DATAVERNIETIGING

Heeft u een opruiming van uw oude ICT? Wij kunnen het van A tot Z verzorgen. Van ophalen, tot het vernietigen van de data. U word volledig ontzorgt, en krijgt in de meeste gevallen nog geld toe, omdat uw oude materialen waarde vertegenwoordigen.
Deel deze pagina op


Jan-Willem Dekker
Jan-Willem Dekker
Elektronica Specialist
Meer van Jan-Willem Dekker