Computer recyclen

Elektronica recycling


U oude computer recyclen voor geld kan bij Van Pelt Recycling in Ridderkerk. Wij wegen alle producten met een zeer precieze weegschaal. U kunt zelf bij dit proces aanwezig zijn, waardoor wij een eerlijke en transparante manier van werken hebben. U rijdt eenvoudig door onze drive-thru en krijgt de opbrengst direct in contact geld of op een gewenste rekening. Ook met de data gaan wij secuur om, zodat uw gegevens niet op straat komen te liggen.

Welke onderdelen van een computer zijn recyclebaar?

Diverse onderdelen van een computer zijn geld waard. In de video leggen wij aan je uit welke onderdelen dit zijn.

Recyclen voor bedrijven

Naast consumenten zijn ook bedrijven meer dan welkom voor computer recycling. Grote partijen oude computers en andere ICT inleveren kan bij ons ook zonder eigen vervoer. Wij kunnen bakken bij uw organisatie plaatsen en halen deze vervolgens gratis weer op.


Wat wij voor u kunnen betekenen


WAT LEVERT EEN COMPUTER recyclen OP?

Een computer recyclen levert allereerst natuurlijk weer een fijn stukje ruimte op. Daarnaast is het ook beter voor het milieu. Bij van Pelt Ridderkerk scheiden wij alle onderdelen op een goede manier, waardoor restmaterialen optimaal verwerkt worden. Buiten dat levert computer recycling u ook gewoon direct contact geld op. Een complete computer levert al gemiddeld € 0,40 per kilo aan opbrengst op! Is de oude computer compleet uit elkaar? Dan krijgt u ongeveer de helft aan opbrengst per kilo. Met een paar computers/laptops heeft u toch al snel een paar tientjes extra. En dat voor ICT afval!

WAAROM ZIJN OUDE COMPUTERS GELD WAARD?

Een computers bestaat uit diverse elektronica onderdelen en andere metalen. Een computer recyclen is daarom ook veel meer dan deze zonder opbrengst naar het stort te brengen. De materialen worden in sommige gevallen ook nog hergebruikt. Denk hierbij aan:

  • IJzer
  • Koper
  • Aluminium
  • RVS
  • Goud
  • Zilver
  • Palladium

Deze metalen en elektronica zijn geld waard. Een oude computer inleveren dus ook!

OPBRENGST ÉN EEN SCHONER MILIEU

Door jarenlange ervaring weten wij wat uw oude computers waard zijn. U kunt ervoor kiezen om deze naar de milieustraat te brengen. Maar waarom uw oude computer / oude servers niet inleveren bij ons in Ridderkerk? Dan krijgt u er nog opbrengst voor.


Metaal prijzen

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in metaal recycling. Wij bieden eerlijke scherpe prijzen voor uw oude metaal.


Elektronica prijzen

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in elektronica recycling. Uw oude elektronica inleveren, levert direct geld op!

Neem contact op voor meer informatieOUDE COMPUTER recyclen BIJ VAN PELT RECYCLING

Bel of app ons gerust met uw vraag over het afvoeren van oude ICT. We nemen rustig de tijd voor u om u het één en ander uit te leggen. Heeft u een opruiming en moet ook alle data vernietigd worden? Ook voor datavernietiging bent u bij ons aan het juiste adres.

We halen uw oude ICT graag op en verrekenen het met u. Zo hoeft u nergens naar om te kijken bij het recyclen van uw computer. U kunt ook bij ons langskomen op locatie in Ridderkerk (Zuid-Holland). De locatie is goed bereikbaar vanaf o.a. Barendrecht, Rotterdam, Zeeland en de overige Drechtsteden.
Deel deze pagina op