Computer recyclen bij van pelt

U oude computer recyclen voor geld kan bij Van Pelt Recycling in Ridderkerk. Wij wegen alle producten met een zeer precieze weegschaal. U kunt zelf bij dit proces aanwezig zijn, waardoor wij een eerlijke en transparante manier van werken hebben.

Ook bedrijven zijn welkom voor computer recycling. Grote partijen oude computers en andere ICT inleveren kan bij ons ook zonder eigen vervoer. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Computer recyclen

WAT LEVERT EEN COMPUTER recyclen OP?

Een computer recyclen levert allereerst natuurlijk weer een fijn stukje ruimte op. Daarnaast is het ook beter voor het milieu. Bij van Pelt scheiden wij alle onderdelen op een goede manier, waardoor restmaterialen optimaal verwerkt worden. Buiten dat levert computer recycling u ook gewoon direct contact geld op. Een complete computer levert al gemiddeld € 0,40 per kilo aan opbrengst op! Is de oude computer compleet uit elkaar? Dan krijgt u ongeveer de helft aan opbrengst per kilo. Met een paar computers/laptops heeft u toch al snel een paar tientjes extra. En dat voor afval!

WAAROM ZIJN OUDE COMPUTERS GELD WAARD?

Een computers bestaat uit diverse elektronica onderdelen en andere metalen. Een computer recyclen is daarom ook veel meer dan deze zonder opbrengst naar het stort te brengen. De materialen worden in sommige gevallen ook nog hergebruikt. Denk hierbij aan:

  • IJzer
  • Koper
  • Aluminium
  • RVS
  • Goud
  • Zilver
  • Palladium

Deze metalen en elektronica zijn geld waard! 

Computer recyclen Ridderkerk

OPBRENGST ÉN EEN SCHONER MILIEU

Door jarenlange ervaring weten wij wat uw oude computers waard zijn. U kunt ervoor kiezen om deze naar de milieustraat te brengen. Maar waarom niet naar ons in Ridderkerk? Dan krijgt u er nog opbrengst voor.

OUDE COMPUTER recyclen BIJ VAN PELT RECYCLING

Bel of app ons gerust met uw vraag over het inleveren van oude computers. We nemen rustig de tijd voor u om u het één en ander uit te leggen. Heeft u een opruiming en moet ook alle data vernietigd worden? Ook voor datavernietiging bent u bij ons aan het juiste adres.

We halen het materiaal graag op en verrekenen het met u. Zo hoeft u nergens naar om te kijken bij het recyclen van uw computer.
Deel deze pagina op


Jan-Willem Dekker
Jan-Willem Dekker
Elektronica Specialist
Meer van Jan-Willem Dekker