Computer inleveren


Computers bevatten waardevolle, goed recyclebare onderdelen. Gooi uw oude computer daarom niet weg, maar laat hem recyclen bij Van Pelt Recycling in Ridderkerk. Zo bent u er zeker van dat uw computer op een milieuvriendelijke manier verwerkt wordt én, dankzij onze WEEELABEX certificering ook dat uw data secuur vernietigd wordt en uw gegevens niet op straat komen te liggen.

Recycling bij Van Pelt

Of u nu veel of weinig te recyclen heeft, bij Van Pelt Recycling bent u altijd welkom. Onze speciale drive-thru hal in Ridderkerk is zes dagen per week geopend. Als u bij ons aankomt, helpen we u graag met het uitladen van uw materialen, waardoor we deze ook meteen kunnen sorteren. Bij het wegen van uw materialen kunt u altijd meekijken, want wij zijn graag transparant! Door het werken met scherpe actuele prijzen, krijgt u altijd een eerlijke prijs voor uw oude computer. Wij betalen dit direct aan u uit, en u krijgt een creditnota mee.

Prijzen computers en onderdelen

De prijzen voor computers en onderdelen hiervan varieert, daarom werken wij met actuele prijzen. In dit overzicht kunt u precies zien wat uw materiaal op dit moment waard is. Dit zijn prijzen voor kleine partijen. Heeft u veel te recyclen? Neemt u dan gerust contact op voor een offerte!

Wat wij voor u kunnen betekenen


Recycling computers voor bedrijven

Heeft u regelmatig grote hoeveelheden computers om te recyclen? Maak het uzelf gemakkelijk door, binnen onze regio, kosteloos gebruik te maken van onze containerservice. Wij plaatsen een container in het gewenste formaat. Als de container vol is, doet u daarvan eenvoudig bij ons een melding en halen we die snel op. Als u wilt, plaatsen we meteen een lege container. Na verwerking van de inhoud van de volle container betalen wij uw opbrengst op de afgesproken manier aan u uit.

OPBRENGST ÉN EEN SCHONER MILIEU

Door jarenlange ervaring weten wij wat uw oude computers waard zijn. U kunt ervoor kiezen om deze naar de milieustraat te brengen. Maar waarom uw oude computer / oude servers niet inleveren bij ons in Ridderkerk? Dan krijgt u er nog opbrengst voor.


Elektronica prijzen

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in elektronica recycling. Uw oude elektronica inleveren, levert direct geld op!

Datavernietiging

Bel of app ons gerust met uw vraag over het afvoeren van oude ICT. We nemen rustig de tijd voor u om u het één en ander uit te leggen. Heeft u een opruiming en moet ook alle data vernietigd worden? Ook voor datavernietiging bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op voor meer informatie
Deel deze pagina op