Elektronica-afval recyclen

bij Van Pelt Recycling

Onderneem als organisatie ook duurzaam! Recycle elektronica-afval groen, makkelijk en veilig bij Van Pelt Recycling!

Van Pelt Recycling is een gecertificeerd bedrijf wat u geheel ontzorgt in het ophalen en recyclen van elektronica-afval.

Computer inleveren

De voordelen van Van Pelt Recycling

Van Pelt Recycling biedt u een gehele ontzorging van het elektronica recyclingproces aan, waarbij wij gespecialiseerd zijn in het vernietigen van data en het duurzaam ondernemen. Dit doen wij aan de hand van onze Urban Mining afdeling, waarbij mensen met afstand van de arbeidsmarkt onderdeel zijn van ons elektronica recyclingproces. Daarnaast is Van Pelt Recycling een erkend en gecertificeerd bedrijf voor het vervoeren, verhandelen en recyclen van elektronica.
Wegen

Data
vernietiging

Materialen vernietigen? Dat is voor ons geen probleem. Wij leveren complete rapportages en u ontvangt een schriftelijk verslag van het vernietigingsproces.
Lees meer >
Keuring

Gecertificeerd
bedrijf

Om te voorkomen dat elektronica niet goed gerecycled wordt, is het van belang om elektronica in te leveren bij een gecertificeerd bedrijf als Van Pelt Recycling. 
Lees meer >
Accu

Duurzaam
ondernemen

Elektronica-apparaten worden apart verwerkt zodat ze niet in het milieu terechtkomen en er in het verwerkingsproces geen schadelijke stoffen vrij komen.
Lees meer >
Keuring

Ontzorging
proces

Van Pelt Recycling haalt het elektronica op en ontzorgt u in het gehele proces. Bij grote hoeveelheden levert Van Pelt containers, die later ook weer worden opgehaald.

Lees meer >
Vernietigen

Maatschappelijk
verantwoord

De elektronica Urban Mining afdelingen heeft een sociaal karakter waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, arbeidsritme kunnen opdoen.
Lees meer >