Van Pelt Recycling | Klompenmakerstraat 10 | 2984 BB Ridderkerk
bel +31 (0)85 48 943 30 vragen?

van pelt recycling nieuws

klok thumbnail

Wij blijven geopend!

Alleen gesloten op 25&26 december en op 1 januari. Allen goede kerstdagen gewenst en een waardevol 2018!

OPEN bouwvak thumbnail

Bouwvak? Wij blijven gewoon open!

Bouwvak? Wij zijn de hele zomervakantie geopend! U bent van ook in de zomer van maandag tot vrijdag van harte welkom tussen 8:00 uur en 17:00 uur. En op zaterdag van 8:00 uur tot 13:00 uur. 

klok thumbnail

Aangepaste openingstijden

Voor de komende tijd gelden een paar aangepaste openingstijden: 27 april: gesloten 25 mei: gesloten 5 juni: gesloten

buyzert-thumbnail

Van Pelt Recycling neemt Buyzert metaalhandel in Papendrecht over

PAPENDRECHT / RIDDERKERK – Van Pelt Recycling heeft alle activiteiten van Buyzert metaalhandel in Papendrecht overgenomen. De locatie in Papendrecht wordt verkocht maar klanten kunnen per direct terecht bij de Ridderkerkse onderneming met een andere kijk op het verzamelen en recyclen van metaalafval. Bij Van Pelt Recycling is uw oude metaal geld waard. Particulieren en […]

klok thumbnail

Aangepaste openingstijden

26 december: gesloten 27 december: open 28 december: open 29 december: open 30 december: open 31 december: open Vanaf 2 januari bent u ook weer van harte welkom aan de Klompenmakerstraat 10, Ridderkerk!

aanbesteding BAR

Van Pelt wint aanbesteding BAR gemeenten

De nieuwe containers gaan op transport, want Van Pelt Recycling heeft de aanbesteding voor metaalafval in Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk gewonnen! De komende twee jaar mogen wij dit verzorgen voor de BAR-gemeenten. Local for local in de praktijk!  

koningsdag thumbnail 2016

Aangepaste Openingstijden

Op Koningsdag (woensdag 27 april) en op Hemelvaartsdag (donderdag 5 mei) zijn wij gesloten. Op alle andere dagen zijn wij u graag van dienst!

statistiek thumbnail

Koude statistiek

Statistiek wordt in de grondstoffenhandel ook veel toegepast. Zeker nu de prijzen sinds Januari zo zijn gekelderd. Lees hier de blogpost van Willem-Jan van Pelt in het blad Drechtsteden Business.

gulden thumbnail

Gulden tijdperk

Is het u al opgevallen? Dat u uw materiaal goedkoper inkoopt? Uw balken, binten, stalen drums, tankcontainers of wat u dan ook van metaal maakt. Lees hier de blogpost van Willem-Jan van Pelt in het blad Drechtsteden Business.

Papier en vet thumbnail

NIEUW! Nu ook papier en frituurvet inleveren

Sinds 1 september kunt u ook bij ons uw oud papier en frituurvet inleveren. Wat mag niet bij het papier/karton? –          Behangpapier (incl. vinylbehang) -          Foto’s -          Geplastificeerd papier (carbonpapier) –          Hygiène- en sanitair papier -          Plastic hoesjes om reclamedrukwerk Voor de actuele prijzen verwijzen wij u […]

duurzaam ontbijten thumbnail

Duurzaam ontbijten

Borrelen, haringparty’s, summernight-events of hoe de netwerkbijeenkomsten in het zakenleven ook genoemd worden, bijna allemaal spelen ze zich af in de avonduren. Lees hier de blogpost van Willem-Jan van Pelt in het blad Drechtsteden Business.

B+W thumbnail

College van B&W bezoekt van Pelt Recycling

Het college van Burgemeester en wethouders heeft onlangs een bedrijfsbezoek gebracht bij Van Pelt Recycling. Tijdens de rondleiding lieten de Burgemeester en de vier wethouders zich uitgebreid informeren over de mogelijkheden van metaalrecycling. Ze waren onder de indruk van de transparante werkwijze, het hoge serviceniveau en de snelheid waarmee klanten bij Van Pelt Recycling worden […]

Zundert thumbnail

Samenwerking Gemeente Zundert

Van Pelt Recycling gaat een 3-jarige samenwerking aan met een Milieustraat in Brabant. Na een publieke aanbesteding heeft Van Pelt Recycling  een overeenkomst bereikt met de Gemeente Zundert, Brabant. Ook hier de afvoer van metaalafval in goede handen!

Video thumbnail nieuw

Nieuwe bedrijfsfilm online

Bekijk hier de transparante werkwijze van Van Pelt Recycling!

METAVAK nieuw

Deelname METAVAK

Op 4, 5 en 6 november heeft van Pelt Recycling een stand op de METAVAK beurs te Gorinchem. U bent van harte welkom! Heeft u zich al geregistreerd voor een bezoek? www.evenementenhal.nl/metavaknil-go + code: 7140242783