Wij recyclen uw

elektronica

Veel bedrijven hebben te maken met grote hoeveelheden elektronica waar ze moeilijk vanaf kunnen komen. Bij van Pelt Recycling maken we dit proces eenvoudig. De oude elektronica wordt op een door u gekozen locatie opgehaald door onze chauffeurs en naar onze vestiging in Ridderkerk gebracht. Zo recyclet u oude grondstoffen op een verantwoorde en zorgeloze manier.

Recyclen met Van Pelt Recycling is veilig, duurzaam en gemakkelijk. Wij zorgen voor een goed recyclingproces en u krijgt de waarde van uw materialen uitbetaald.

Waarom bij Van Pelt recyclen?
Lees meer >
Image

Elektronica-afval recycling

De hoeveelheid aan elektronica-afval stijgt, mede doordat de technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en apparaten snel verouderen.  Helaas kiezen nog niet alle bedrijven ervoor om hun elektronica-afval (veilig) te recyclen. Elektronica recyclen is mogelijk voor alle soorten bedrijven. Zo verzorgen wij de recycling voor commerciële bedrijven, maar ook scholen, zorginstellingen en andere overheidsinstellingen.

Bij Van Pelt Recycling kunt u rekenen op:

  • Ophalen van uw elektronica-afval
  • Een snelle afhandeling en uitbetaling van de waarde van uw materialen
  • WEEELABEX gecertificeerde recycling voor veilige en duurzame  verwerking van elektronica
Image

Elektronica-afval bedrijven

Wij verzorgen graag de recycling van e-waste voor uw bedrijf.
Lees meer over recyclen als bedrijf

Waarom bedrijven elektronica recyclen

Door als bedrijf de verantwoordelijkheid te nemen voor milieuvriendelijke verwerking van uw oude elektronica, draagt u een steentje bij aan een beter milieu. Door hergebruik van elektronica hoeven er minder belangrijke grondstoffen worden gebruikt.

Veilige recycling

Voor bedrijven is het natuurlijk extra van belang om elektronica-afval veilig te recyclen, waarbij data volgens de geldende veiligheidsnormen wordt vernietigd. Van Pelt Recycling heeft een WEEELABEX-certificering, waardoor u verzekerd bent van veilige datavernietiging.

Recyclen is niet duur

Wij ontzorgen u volledig in het proces van ophalen tot verwerking. Recycling van elektronica levert uw bedrijf altijd geld op en we ontzorgen u volledig in het proces van ophalen tot verwerking.  De opbrengsten van het elektronica-afval kunt u als ondernemer weer investeren!

Image
Oude IT hardware inleveren

Contact opnemen

Heeft u een vraag over wat Van Pelt Recycling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Recycling voor bedrijven

Oude datacenters of restmaterialen van productie kunnen wij voor u recyclen. Dat werkt als volgt: we plaatsen binnen de regio een bak of container in een formaat naar keuze, waarin u het afval kunt verzamelen. Wilt u buiten onze regio gebruik maken van deze service? Neemt u dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Milieustraat of IT recycling

Particulieren kunnen hun elektronica-afval naar de milieustraat van de gemeente brengen. Dan wordt het afval gratis en op een goede manier gerecycled. Als bedrijf is het slim om te kiezen voor IT recycling, omdat u er dan zeker van bent dat alle data veilig wordt vernietigd (Van Pelt Recycling is WEEELABEX-gecertificeerd). Ook zorgt u ervoor dat schadelijke stoffen niet in het milieu terecht komen en dat waardevolle grondstoffen opnieuw kunnen worden gebruikt. We ontzorgen u volledig; bij Van Pelt is recycling geen gedoe, en bovendien krijgt u de waarde van uw materialen gemakkelijk en snel uitbetaald.

Image
Alle voordelen