Van Pelt Recycling | Klompenmakerstraat 10 | 2984 BB Ridderkerk
bel +31 (0)85 48 943 30 vragen?

Certificering

Professionaliteit blijkt niet alleen uit een professionele bedrijfsvoering, maar ook uit de juiste documenten en waarborgen.

Van Pelt Recycling is:

  • Lid van de NIWO en heeft een VIHB-registratie;
  • Lid van de Metaal Recycling Federatie (MRF)
  • Erkend Leerbedrijf Transport en Logistiek;
  • Een organisatie waar alle medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben.

NIWO
Kwaliteit in transport begint bij de NIWO. Voor bedrijven die zich in Nederland bezighouden met het vervoeren, inzamelen, handelen en/of bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen of gevaarlijke afvalstoffen is vermelding op de landelijke VIHB-lijst verplicht. VIHB staat voor Vervoerder-Inzamelaar-Handelaar-Bemiddelaar.

MRF (keurmerk)
De Metaal Recycling Federatie (MRF) stelt zich de bevordering ten doel van de milieuvriendelijke en economisch verantwoorde recycling van alle gebruikte metalen in Nederland. Daarnaast zet de MRF zich in voor de belangen van de sector in het algemeen, en voor de leden van de vereniging in het bijzonder. Het MRF-keurmerk benadrukt de duurzaamheid van bedrijfsvoering als erkend metaalrecyclingbedrijf. Onderwerpen als milieu, arbo en veiligheid worden in deze standaard nadrukkelijk geborgd.

 

VTL
Van Pelt Recycling is per 12-03-2014 Erkend Leerbedrijf Transport en Logistiek. Dit betekent dat wij door het Kenniscentrum Transport en Logistiek positief beoordeeld zijn op een aantal voorwaarden om een kwalitatief goede stage te kunnen bieden.Wij hebben een erkenning om leerlingen die de opleiding Assistent Logistiek Medewerker of de opleiding Logistiek Medewerker volgen, een leerwerkplek aan te bieden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 085-4894330.