Zakelijk

Oud ijzer inleveren

Oud ijzer inleveren

Bij van Pelt is oud ijzer inleveren eenvoudig. Zowel voor particulieren als bedrijven bieden wij mogelijkheden. Breng je oude ijzer niet weg tegen kosten, maar krijg er direct geld voor terug.

Bekijk de actuele prijzen
Oud aluminium prijs

EERLIJKE PRIJS VOOR UW OUDe ijzer

Als particulier en bedrijf kunt u bij Van Pelt Recycling in Ridderkerk oud ijzer inleveren. Wij helpen u aan een eerlijke prijs! Van Pelt Recycling bepaalt welk soort ijzer u heeft en geeft u hiervoor een eerlijke prijs. Via de meetapparatuur kunt u zelf meekijken wat uw prijs voor oud ijzer is. Deze transparante werkwijze is de eerlijkste manier van werken. De prijs van oude metalen per kg worden bepaald door vraag en aanbod op de markt.

container oud ijzer

Container voor uw oude ijzer nodig? Bij van Pelt Recycling bieden wij diverse mogelijkheden aan. Wij hebben oud ijzer containers van 3-5 m3 en van 10-40 m3. Deze plaatsen wij in de regio gratis bij uw bedrijf (vraag naar de voorwaarden).  Wanneer de container vol is, plaatst u eenvoudig een melding bij ons. De volle container wordt na 2 dagen gewisseld voor een lege container.

Oud aluminium prijs bepalen

Recycling bij van pelt

Komt u langs in Ridderkerk voor het inleveren van oud ijzer of andere metalen? Ook voor elektronische apparaten kunt u terecht bij Van Pelt Recycling. Dit is de optimale wijze van tweedehands producten inleveren tegen een eerlijke prijs.

Wilt u grote hoeveelheden oud ijzer inleveren? Neem dan contact met ons op!

Van Pelt: voor iedereen de beste prijs

Van Pelt is er voor particulieren en bedrijven, maar waarom zou je voor ons kiezen?
  • Direct contant geld voor je afval.
  • Eerlijke en betrouwbare weging.
  • Inleveren tegen ieder bedrag.
  • Af laten halen van de materialen is mogelijk.
Dus wilt u een oude beamer inleveren tegen de beste prijs? Neem dan contact met ons op!

Deel dit artikel op

Recycling bij van Pelt Ridderkerk
Laten ophalen
Oud ijzer uitladen

Zelf brengen