Waardebepaling

Als u niet zeker weet welke onderdelen of metalen u hebt, of wat de waarde ervan is, kunt u rechtstreeks bij ons een waardebepaling aanvragen. Dit geeft u een nauwkeurig idee van hoeveel uw materialen waard zijn, en helpt u de beste beslissing te nemen over hoe u ze gaat recyclen.

Zorg ervoor dat u duidelijk op de afbeeldingen aangeeft welke materialen u wilt laten taxeren, evenals alle relevante informatie (zoals gewicht of afmetingen). Hoe nauwkeuriger de informatie en de geüploade afbeeldingen, hoe nauwkeuriger de medewerkers van Van Pelt de waarde kunnen inschatten.

Houd er rekening mee dat de waarde van recyclingmaterialen voortdurend veranderen. Vraag voor een actuele waarde-indicatie nu direct een waardebepaling op.


Directe waardebepaling

Wegen

Wegen

De materialen worden zorgvuldig gewogen op onze weegbrug (tot 80.000 kg) of onze weegschalen (tot 9.000 kg). Uiteraard zijn de weegschalen gekeurd en geijkt. 

Vernietigen

Vernietigen

Materialen vernietigen? Dat is voor ons geen probleem. Wij leveren complete rapportages en u ontvangt een schriftelijk verslag van het vernietigingsproces.
Accu

Accu’s

U wilt oude accu’s inleveren? Dat kan bij ons! Wanneer u deze bij ons inlevert, ontvangt u hiervoor de actuele prijs en wij voeren deze voor u af.
Keuring

Keuring

Als van Pelt Recycling zorgen we voor de keuring van materialen. Hiervoor maken we gebruik van onze speciale XTAC-analyser of Spectrometer.


Maatschappelijk verantwoorde onderneming

Duurzaamheid is de kern van onze onderneming. Door een bijdrage te leveren aan het recyclingsproces zorgen we ervoor dat de grondstoffen van deze aarde oneindig vaak opnieuw kunnen worden gebruikt. We beperken hierdoor de uitstoot van CO2 en zorgen dat de volgende generaties ook deze waardevolle grondstoffen kunnen gebruiken. We doen dit ook nog eens op een transparante manier én met respect voor de medemens en maatschappij.

Elektronica- en/of metaalafval inleveren?

Van Pelt Recycling

Neem contact op >