Oud ijzer en elektronica inleveren Hendrik-Ido-Ambacht


Van Pelt Recycling is een toonaangevend recyclingsbedrijf in de regio Hendrik-Ido-Ambacht en richt zich op het terugwinnen van belangrijke grondstoffen voor hergebruik. Zo werken we samen aan duurzaamheid en een beter milieu.

Recycling voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven uit Hendrik-Ido-Ambacht kunnen bij ons terecht voor het inleveren van oude metalen en elektronica. Klantvriendelijkheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Daarbij maken we het u graag zo gemakkelijk mogelijk!

Actuele prijzen voor metaal en elektronica recycling

Wij werken met actuele prijzen voor metaal en elektronica, die we afhankelijk van de markt steeds bijstellen. Daardoor bent u ervan verzekerd dat u altijd de beste prijs voor uw materialen ontvangt.

Recycling in onze drive-thru hal

In onze speciale drive-thru hal, die zes dagen per week geopend is, wordt u altijd vriendelijk en professioneel ontvangen voor het inleveren van uw materialen. Het recyclingproces werkt eenvoudig. Als u bij ons aankomt met de auto, geven we aan waar u mag parkeren. Vervolgens helpen we u met het uitladen van uw materialen; zo kunnen we alles ook meteen goed sorteren. Vervolgens wegen we uw materialen in uw bijzijn. Geen gesjoemel! We betalen de waarde van uw materialen meteen aan u uit, geven u een creditnota mee en zorgen dat u weer veilig kunt wegrijden!

Containerservice voor bedrijven

Op 8 minuten rijden vanaf Hendrik-Ido-Ambacht staat onze vestiging in Ridderkerk aan de Klompenmakerstraat 10. U rijdt via de Rotterdamseweg naar het industrieterrein vlakbij de McDonald’s.

Elektronica of metaal inleveren als particulier

 bij Van Pelt Recycling

Meer informatie >

Van Pelt Recycling: specialist in elektronica recycling en gecertificeerde datavernietiging

Bij het recyclen van apparatuur waarop data wordt opgeslagen, zoals bijvoorbeeld smartphones, tablets, laptops en computers, is een goede datavernietiging natuurlijk erg belangrijk. Dat begrijpen wij bij Van Pelt Reycling als geen ander. Wij zijn WEEELABEX gecertificeerd en werken volgens de strengste richtlijnen om zo een veilige datavernietiging te waarborgen. Zo voorkomen we dat uw data in verkeerde handen valt.

Laat u als bedrijf uw data vernietigen? Dan ontvangt u een datavernietiging certificaat, waarmee u altijd kunt aantonen dat uw data volgens de geldende eisen is vernietigd.

Image
Image