Oud ijzer en elektronica inleveren Dordrecht


Van Pelt Recycling is een toonaangevend recyclingsbedrijf in de regio Dordrecht en richt zich op het terugwinnen van belangrijke grondstoffen voor hergebruik. Zo werken we samen aan duurzaamheid en een beter milieu.

Recycling voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven uit Dordrecht kunnen bij ons terecht voor het inleveren van oude metalen en elektronica. Klantvriendelijkheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Daarbij maken we het u graag zo gemakkelijk mogelijk!

Actuele prijzen voor metaal en elektronica recycling

Wij werken met actuele prijzen voor metaal en elektronica, die we afhankelijk van de markt steeds bijstellen. Daardoor bent u ervan verzekerd dat u altijd de beste prijs voor uw materialen ontvangt.

Recycling in onze drive-thru hal

In onze speciale drive-thru hal, die zes dagen per week geopend is, wordt u altijd vriendelijk en professioneel ontvangen voor het inleveren van uw materialen. Het recyclingproces werkt eenvoudig. Als u bij ons aankomt met de auto, geven we aan waar u mag parkeren. Vervolgens helpen we u met het uitladen van uw materialen; zo kunnen we alles ook meteen goed sorteren. Vervolgens wegen we uw materialen in uw bijzijn. Geen gesjoemel! We betalen de waarde van uw materialen meteen aan u uit, geven u een creditnota mee en zorgen dat u weer veilig kunt wegrijden!

Containerservice voor bedrijven

Heeft u als bedrijf in Dordrecht regelmatig oude metalen en/of elektronica om te recyclen? Dan kunt u, binnen onze regio, kosteloos gebruik maken van onze containerservice. Dat werkt eenvoudig; wij plaatsen een container in een formaat naar keuze op uw locatie. Als de container vol is, geeft u ons een seintje en halen we deze weer op. Als u wilt, plaatsen we meteen een lege container. Wij sorteren en wegen uw materialen en betalen de waarde op de afgesproken manier aan u uit. Zo wordt recycling wel heel gemakkelijk!

Elektronica of metaal inleveren als particulier

 bij Van Pelt Recycling

Meer informatie >

Van Pelt Recycling: specialist in elektronica recycling en gecertificeerde datavernietiging

Bij het recyclen van apparatuur waarop data wordt opgeslagen, zoals bijvoorbeeld smartphones, tablets, laptops en computers, is een goede datavernietiging natuurlijk erg belangrijk. Dat begrijpen wij bij Van Pelt Reycling als geen ander. Wij zijn WEEELABEX gecertificeerd en werken volgens de strengste richtlijnen om zo een veilige datavernietiging te waarborgen. Zo voorkomen we dat uw data in verkeerde handen valt. 

Laat u als bedrijf uw data vernietigen? Dan ontvangt u een datavernietiging certificaat, waarmee u altijd kunt aantonen dat uw data volgens de geldende eisen is vernietigd.

Image
Image