OUD IJZER INLEVEREN DORDRECHT

In Dordrecht zijn meerdere oud ijzer inleverpunten. Voelt u zich hier echter niet helemaal op uw gemak? Krijgt u de juiste prijs voor uw oud ijzer en metalen?

Graag nodigen we u uit om een keer naar Van Pelt Recycling in Ridderkerk te komen. Onze focus ligt op service: wij regelen dat u makkelijk uw metaalafval kan brengen en dat u niet lang hoeft te wachten. En niet onbelangrijk zijn we eerlijk over onze prijzen. Bekijk onze actuele metaalprijzen!

HOE KOM IK BIJ VAN PELT RECYLING?

Mogelijk heeft u ons al gezien in het bushokje of op één van de digitale reclame boorden in Dordrecht.

Image

Vanaf Dordrecht kunt u op twee manieren bij onze locatie komen.

  • Via de N3 > A15 > Afslag Hendrik-Ido-Ambacht > Volg de Rotterdamse weg
  • Via de A16 > Afrit Ring Rotterdam (zuid) richting Gorinchem > Neem afslag 21-Hendrik-Ido-Ambacht richting Ridderkerk > Volg de Rotterdamse weg

Kom gerust bij ons langs in Ridderkerk en wij helpen u met inleveren en het sorteren. U krijgt direct contant geld mee voor het oud ijzer en metaal dat u inlevert. Zo bent u van uw oude spullen af en krijgt er direct iets voor terug.

ImageImage

OUDE ELEKTRONICA INLEVEREN DORDRECHT

Ook voor oude elektronica inleveren in Dordrecht kunt u bij ons terecht. Benieuwd wat u allemaal kunt inleveren en wat u ervoor krijgt? Bekijk dan onze elektronica prijzen.
ImageDeel deze pagina op