OUD METAAL IS GELD WAARD

Oud metaal is geld waard… Wist u dat?

Mogelijk heeft u ons al gezien in het bushokje of langs de kant van de weg. We hebben het over Van Pelt Recycling in Ridderkerk.

Image

Voordat u naar de stort rijdt in Hendrik-Ido-Ambacht stellen we ons nogmaals graag aan u voor. Volg de Rotterdamseweg, vanaf de stort, naar onze locatie en binnen 5 minuten bent u er.

Elke werkdag staan wij weer voor u klaar! U kunt zonder afspraak bij ons terecht voor het inleveren van uw oud ijzer, metaal of elektronica. En wist u dat u er ook nog geld voor krijgt?

OUD IJZER EN METAAL INLEVEREN ALBLASSERDAM?

Kom gerust bij ons langs in Ridderkerk en wij helpen u met inleveren en het sorteren. U krijgt direct contant geld mee voor het oud ijzer en metaal dat u inlevert. Zo bent u van uw oude spullen af en krijgt er direct iets voor terug.

Benieuwd wat u allemaal kunt inleveren en wat u ervoor krijgt? Bekijk dan onze actuele metaalprijzen en elektronica prijzen.

ImageImage

RECYCLING IN DE BUURT VAN ALBLASSERDAM

In de buurt van Alblasserdam zijn we één van de bekendste oud ijzerboeren. Natuurlijk zijn er meer maar wij onderscheiden ons graag met een transparante manier van werken.

BEHULPZAME MEDEWERKERS

Onze behulpzame medewerkers helpen u met uitladen. Het wegen gebeurt in uw bijzijn: maximaal transparant.

Onze focus ligt op service: wij regelen dat u makkelijk uw metaalafval kan brengen en dat u niet lang hoeft te wachten.
Deel deze pagina op