Nieuws

augustus 13 2020

Van Pelt: Voor alle hoeveelheden metaal- of elektronica afval een oplossing!

Sinds deze week zijn wij in het bezit van een prachtige nieuwe vrachtwagen van Hogenbirk Bedrijfswagens. Hierdoor is het makkelijker geworden om kleine hoeveelheden afval van zowel bedrijven als consumenten op te halen. Als specialist in elektronica- en metaalrecycling helpen wij u graag bij het recyclen van oude materialen! Deze aanschaf zien wij dan ook als een mooie uitbreiding om dit proces te bevorderen.

Van Pelt Recycling elektronica

Recycling van elektronica

Van Pelt Recycling heeft zich gespecialiseerd in het opkopen en verwerken van tweedehands elektronica. Onze ervaren werknemers hebben een grote expertise als het gaat om de bepaling van de waarde van elektronica-afval zoals printplaten, accu’s en harde schijven. Hierdoor kunt u zonder moeite en tegen een eerlijke prijs uw oude elektronica inleveren.

Daarnaast gaan wij bij van Pelt een stapje verder om er te zijn voor iedereen. Ander organisaties en bedrijven hanteren vaak minimale hoeveelheden bij het innemen van recycling producten. Bij van Pelt bent u vanaf ieder bedrag welkom. Van hobbyisten en urban miners, tot aan grote bedrijven en organisaties.

Wanneer u wilt recyclen is het mogelijk om de producten op te laten halen of af te geven bij onze vestiging in Ridderkerk. Alle producten worden nauwkeurig gewogen, waarna u er direct een eerlijke prijs voor terugkrijgt. Een eenvoudig, snel en transparant proces!

Interesse in het recyclen van producten of benieuwd naar meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Welkom bij Van Pelt RecyclingOud ijzerboer Ridderkerk

 

 

 

 

 

Deel dit artikel op

Geschreven door
Willem-Jan van Pelt
wj@vanpeltrecycling.nl
+31 (0)85 48 943 30
Image