Nieuws

april 7 2020

Wij steken zorgmedewerkers een hart onder de riem

Van Pelt Recycling schenkt lokale zorginstellingen 8.000 mondkapjes. Deze mondkapjes worden gebruikt ter bescherming van het zorgpersoneel tegen het Corona-virus. Via het netwerk kwam Van Pelt Recycling ter ore dat er flinke tekorten aan mondkapjes bestaan bij lokale zorginstellingen.

Omdat grote (overheids-)instellingen de grote partijen mondkapjes op de wereldmarkt opkopen, is het voor instellingen heel lastig om aan voldoende materiaal te komen. Daarnaast zijn de beschikbare partijen flink duurder gemaakt door prijsopdrijving. Van Pelt Recycling zag hier een uitdaging om in deze moeilijke tijden het zorgpersoneel een steuntje in de rug te geven.

Dankzij de internationale contacten in de metaal- en elektronicarecycling kon Van Pelt een partij bemachtigen. Besloten is om deze geheel kosteloos te verstrekken aan zorgmedewerkers van De Riederborgh, Salem, Cedrah, enzovoort.

Deze mondkapjes worden ook gebruikt voor familieleden van zorgbehoevenden, zodat het bezoek veilig door kan gaan. Van Pelt Recycling wenst alle zorgpersoneel – maar juist ook alle verzorgden – heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Van Pelt: voor iedereen de beste prijs

Van Pelt is er voor particulieren en bedrijven, maar waarom zou je voor ons kiezen?
  • Direct contant geld voor je afval.
  • Eerlijke en betrouwbare weging.
  • Inleveren tegen ieder bedrag.
  • Af laten halen van de materialen is mogelijk.
Dus wilt u een oude beamer inleveren tegen de beste prijs? Neem dan contact met ons op!

Deel dit artikel op

Deel dit artikel op

Geschreven door
Jan-Willem Dekker
janwillem@vanpeltrecycling.nl
+31 (0)85 48 943 30
Image