Telefoon recycling

Veel mensen denken dat een oude telefoon zo bij het grofvuil kan. Oude (mobiele) telefoons bevatten echter veel duurzame grondstoffen, welke natuurlijk zeer geschikt zijn voor recycling. Een oude telefoon inleveren is dus goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Bij van Pelt Recycling krijg je namelijk direct contact geld voor het inleveren van oude elektronica. Bekijk hier de opbrengst prijzen

Wat wij voor u kunnen betekenen

Image

Elektronica inleveren
Particulieren

Image

Elektronica ophalen
Bedrijven

Image

Data vernietiging
Elektronica

Elektronica brengen en ophalen

Als particulier bent u van harte welkom in onze drive-thru om elektronica in te leveren. Wij helpen u met inleveren en het sorteren van uw elektronica. Het wegen gebeurt in uw bijzijn: maximaal transparant. En u krijgt direct contant geld mee. Zo draagt u bij een duurzame wereld én u krijgt er direct iets voor terug. Heeft u grote partijen elektronica? Dan komt Van Pelt Recycling het bij u ophalen!

Vraag vrijblijvend informatie aan

WAT IS DATAVERNIETIGING?

Datavernietiging is eigenlijk het volledig kapot maken van apparaten met data. Deze wordt in stukjes geshredderd, en zijn zodoende volledig onbruikbaar. Hierdoor voorkomt u dat er nog delen van de data achterblijven voor ongewild gebruik.

OUDE TELEFOON RECYCLEN TEGEN EEN EERLIJKE PRIJS

Bij Van Pelt Recycling krijgt u een eerlijke prijs voor uw oude telefoon. De waarde wordt bepaald aan de hand van de actuele schrootprijzen in de markt. Wanneer u meerdere telefoons inlevert, krijgt u dus ook meer uitbetaald.

GECERTIFICEERDE DATAVERNIETIGING

Bij van Pelt Recycling leveren wij bewijs door middel van foto’s van het proces. Daarnaast ontvangt u na de afronding van het proces een echt datavernietiging certificaat.

Heeft u een vraag? Neem contact op!


Maatschappelijk verantwoorde onderneming

Duurzaamheid is de kern van onze onderneming. Door een bijdrage te leveren aan het recyclingsproces zorgen we ervoor dat de grondstoffen van deze aarde oneindig vaak opnieuw kunnen worden gebruikt. We beperken hierdoor de uitstoot van CO2 en zorgen dat de volgende generaties ook deze waardevolle grondstoffen kunnen gebruiken. We doen dit ook nog eens op een transparante manier én met respect voor de medemens en maatschappij.