Computer recycling

In ons moderne leven is het opslaan van data een belangrijk onderdeel geworden. Op telefoons, laptops en tablets staan vaak honderden bestanden opgeslagen, maar wat gebeurd hiermee als je het apparaat niet meer nodig hebt. Veel data gaat tegenwoordig de cloud in, maar ook veel data blijft nog aanwezig op apparaat of harde schijf. Van Pelt kan dit soort data op een veilige manier voor u recyclen.

Wat wij voor u kunnen betekenen:

Image

Elektronica inleveren
Particulieren

Image

Elektronica ophalen
Bedrijven

Image

Data vernietiging
Elektronica

Elektronica brengen en ophalen

Als particulier bent u van harte welkom in onze drive-thru om elektronica in te leveren. Wij helpen u met inleveren en het sorteren van uw elektronica. Het wegen gebeurt in uw bijzijn: maximaal transparant. En u krijgt direct contant geld mee. Zo draagt u bij een duurzame wereld én u krijgt er direct iets voor terug. Heeft u grote partijen elektronica? Dan komt Van Pelt Recycling het bij u ophalen!

Vraag vrijblijvend informatie aan

WAT IS DATAVERNIETIGING?

Datavernietiging is eigenlijk het volledig kapot maken van apparaten met data. Deze wordt in stukjes geshredderd, en zijn zodoende volledig onbruikbaar. Hierdoor voorkomt u dat er nog delen van de data achterblijven voor ongewild gebruik.

DATAVERNIETIGING BEDRIJF EN PARTICULIER

Bedrijven of instellingen die hun computer- of serverpark opruimen, krijgen te maken met de vraag: Wat gebeurd er met onze data? Deze grote hoeveelheden data blijven dus voor een deel gewoon nog bewaard. Van Pelt zorgt voor een goede afhandeling van uw ''data-afval''. Alles wat overblijft, wordt direct door ons op een duurzame manier gerecycled.

Ook als particulier kunt u apparaten met data hebben die vernietigd moeten worden. Wij kunnen u oude apparaten ophalen, maar u bent ook van harte welkom op ons recycling centrum in Ridderkerk.

DATAVERNIETIGING OP LOCATIE IN RIDDERKERK

Wij bieden aan om uw harde schijven en andere apparaten met data te vernietigen. Dit kan op meerdere manieren. De klant bepaald hoe ver we hierin moeten gaan. We bieden aan om datavernietiging te doen door middel van vernietiging van de harde schijf. We vernietigen op aanvraag ook mobiele telefoons, switches, tablets. Alles waar data op kan staan.

GECERTIFICEERDE DATAVERNIETIGING

Bij van Pelt Recycling leveren wij bewijs door middel van foto’s van het proces. Daarnaast ontvangt u na de afronding van het proces een echt datavernietiging certificaat.

HELP MIJ MET DATAVERNIETIGING

Heeft u een opruiming van uw oude ICT? Wij kunnen het van A tot Z verzorgen. Van ophalen, tot het vernietigen van de data. U wordt volledig ontzorgt, en krijgt in de meeste gevallen nog geld toe, omdat uw oude materialen waarde vertegenwoordigen.

Heeft u een vraag? Neem contact op!


Maatschappelijk verantwoorde onderneming

Duurzaamheid is de kern van onze onderneming. Door een bijdrage te leveren aan het recyclingsproces zorgen we ervoor dat de grondstoffen van deze aarde oneindig vaak opnieuw kunnen worden gebruikt. We beperken hierdoor de uitstoot van CO2 en zorgen dat de volgende generaties ook deze waardevolle grondstoffen kunnen gebruiken. We doen dit ook nog eens op een transparante manier én met respect voor de medemens en maatschappij.