Wij zijn vandaag open tot 17:00 uur

Oude accu inleveren

Oude accu’s zijn geld waard

Voor het inleveren van een oude accu krijgt u bij Van Pelt Recycling gemiddeld €7,50

Belangrijk is dat op de oude accu “PB” te vinden is, vaak op de zijkant. Dit geeft aan dat het een accu met lood is. Accu’s zonder lood, bijvoorbeeld van fietsen, kunnen niet ingeleverd worden.

Oude accu's inleveren

Waar vind ik Oude accu’s?

Veel voertuigen en apparaten werken onder andere door een accu. Bijvoorbeeld een auto, ups of server. Een accu is een mengsel van een loodblok met daaromheen zuur. Dit zuur is inprincipe gevaarlijk. Het is daarom verstandig om oude accu’s niet zelf uit elkaar te gaan halen.

Bij Van Pelt Recycling kunnen we de oude accu’s op een veilige manier recyclen en transporteren.

Oude accu’s inleveren als bedrijf

Grote partijen met oude accu’s inleveren als bedrijf? Dit kan ook bij Van Pelt Recycling! U kunt oude accu’s inleveren of laten ophalen door ons. Neem contact op voor meer informatie!

Eerlijk prijs voor uw oude accu’s

Bij van Pelt Recycling behandelen we u graag op een eerlijke manier. Via onze meetapparatuur kunt uzelf meekijken wat de prijs is voor de oude accu’s die u inlevert. Ook kunt u op onze website de actuele prijzen zien.

Oud metaal inleveren voor geld

Komt u ook langs in Ridderkerk voor het inleveren van uw oude accu’s of elektronische apparaten? Ook voor oud ijzer inleveren kunt u terecht bij Van Pelt Recycling.

Deel deze pagina op