Over Van Pelt Recycling

Wij recyclen uw metaalafval. Door uw oude metaal en elektrische apparatuur bij ons in te leveren, ontvangt u direct een eerlijke prijs. Als Van Pelt Recycling uit Ridderkerk zijn we een onderneming die metaalafval inkoopt, sorteert en verwerkt. Op deze manier kunnen we een bijdrage leveren aan een duurzame wereld.

Meerwaarde voor particulieren en het bedrijfsleven

Wij bieden u de beste oplossing voor uw metaal- en elektronica afval. Uw oude metaal is (direct contant) geld waard! Doordat wij ons pand en proces slim hebben ingericht, kunnen we efficiënt werken. Hierdoor zijn er korte wachttijden, helpen wij u met uitladen en krijgt u direct contant geld mee. En u levert ook nog een bijdrage aan een duurzame wereld!


Maatschappelijk verantwoorde onderneming

Duurzaamheid is de kern van onze onderneming. Door een bijdrage te leveren aan het recyclingsproces zorgen we ervoor dat de grondstoffen van deze aarde oneindig vaak opnieuw kunnen worden gebruikt. We beperken hierdoor de uitstoot van CO2 en zorgen dat de volgende generaties ook deze waardevolle grondstoffen kunnen gebruiken. We doen dit ook nog eens op een transparante manier én met respect voor de medemens en maatschappij.

NIWO en VIHB

Kwaliteit in transport begint bij de NIWO. Voor bedrijven die zich in Nederland bezighouden met het vervoeren, inzamelen, handelen en/of bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen of gevaarlijke afvalstoffen is vermelding op de landelijke VIHB-lijst verplicht. VIHB staat voor Vervoerder-Inzamelaar- Handelaar-Bemiddelaar.

MRF-keur

Het MRF-keurmerk benadrukt de duurzaamheid van bedrijfsvoering als erkend metaalrecyclingbedrijf. Onderwerpen als milieu, arbo en veiligheid worden in deze standaard nadrukkelijk geborgd.

VTL

Van Pelt Recycling is per 12-03-2014 Erkend Leerbedrijf Transport en Logistiek. Dit betekent dat wij door het Kenniscentrum Transport en Logistiek positief beoordeeld zijn op een aantal voorwaarden om een kwalitatief goede stage te kunnen bieden.

VOG

Binnen onze organisatie hebben alle medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Elektronica en metaal inleveren

    bij Van Pelt Recycling

Neem contact op >