Vacature: Logistiek medewerker elektronica

21 januari 2021

Wie zijn wij?

Van Pelt Recycling is jong en dynamisch bedrijf in de metaal- en elektronica recycling. In de achterliggende jaren zijn we gegroeid tot een toonaangevende speler in de recyclingbranche. We zijn actief in binnen- en buitenland. Door deze ontwikkelingen komen er nieuwe functies bij, en stromen onze huidige medewerkers door naar andere functies. Om deze reden hebben we vacatures voor mensen die ons bedrijf verder kunnen helpen met onze ambitieuze doelstellingen. Daarom zijn we op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?

Als logistiek medewerker elektronica ben je bezig met de verwerking van inkomende goederen, met name printplaten en computers. Je sorteert de printplaten en computers en maakt dit gereed voor verzending naar onze afnemers. Je zorgt voor de juiste uitweging en documentatie. Je helpt onze klanten die goederen komen brengen. Kortom, geen dag is het zelfde, veel afwisseling en contacten met onze klanten.

Wat zoeken wij?

– Je beheerst de Nederlands taal in woord en geschrift, zo communiceer je efficiënt en klantgericht met collega’s en klanten.
– Je werkt graag in een jong en enthousiast team. We hebben korte lijnen binnen ons bedrijf, en werken nauw samen.
– Je bent een aanpakker en gedreven werker. Werken in recycling is hard werken, je werkt veel buiten en met zware machines en containers.
– Je houdt van logistiek werk en het werken met een heftruck.

Wat bieden wij?

– De functie betreft  een volledige werkweek.
– Veel afwisseling in het werk, geen dag is hetzelfde.
– Een interne opleiding voor het gebruik van de heftruck.
– Een opleiding om metalen en elektronica te leren kennen.
– Je ontvangt een uitstekend salaris, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring.

Herken jij je in deze uitdaging en dit profiel? Stuur je CV met brief dan naar info@vanpeltrecycling.nl t.a.v. dhr. W.J. van Pelt
Deel deze pagina op