Heeft u als particulier of bedrijf te maken met veel oude overbodige IT materialen? Breng deze dan niet naar de vuilstort, maar krijg er direct geld voor terug bij van Pelt Recycling in Ridderkerk:

  • Professionele keuring, weging en demontage van materialen.
  • Datavernietiging inclusief vernietigingsverklaring.
  • Ontvangst factuur inclusief uw opbrengst.

Wij halen het afval voor u op! Lees hieronder hoe dat werkt.

Oude IT hardware ophaalservice

Laat uw oude IT materialen door ons ophalen

Laat zorgeloos uw oude IT materialen ophalen voor van Pelt. Dit werkt als volgt:

  1. Bel, mail of app ons voor uw contactgegevens.
  2. Maak een afspraak voor het ophalen van de materialen.
  3. Onze chauffeur komt bij u op locatie langs.
  4. Terug bij van Pelt keuren, wegen en demonteren wij alle materialen.
  5. U ontvangt een factuur waarin de opbrengsten van de materialen verrekend zijn.
  6. Desgewenst ontvangt u een vernietigingsverklaring en een document met recyclingspercentages van uw ingeleverde materialen.

Kortom: U maakt eenvoudig een afspraak, de materialen worden opgehaald en de data wordt (indien gewenst) zorgvuldig vernietigd. De oude materialen worden weer ingezet voor nieuwe producten. Zo werkt u mee aan een beter milieu én ontvangt u tevens een mooie opbrengsprijs.

GECERTIFICEERDE DATAVERNIETIGING

Bij van Pelt Recycling leveren wij bewijs door middel van foto’s van het proces. Daarnaast ontvangt u na de afronding van het proces een echt datavernietiging certificaat. Zo weet u zeker dat alles in volledige transparantie is afgehandeld.

Van pelt: Specialist in recycling

Van Pelt Recycling is specialist in zowel elektronica recycling als metaal recycling. We werken volgens een hoge kwaliteitsnorm en wegen alle materialen zeer nauwkeurig. Door foto's, rapporten en specifieke vernietigingsverklaringen bieden wij volledige transparantie in ons proces. Wij halen materialen op locatie bij u op, maar hebben ook een drive-thru waar u zelf uw materialen kunt afgeven.