OUDE COMPUTERS INLEVEREN VOOR GELD

U leest het goed, uw oude computers zijn geld waard.

Image
U oude computers inleveren voor geld kan bij Van Pelt Recycling in Ridderkerk. Grote partijen oude computers en andere ICT inleveren maar geen vervoer? Neem dan contact met ons op!

WAT LEVERT EEN OUDE COMPUTER MIJ OP?

U bent dus van alle oude computers af bij het inleveren. Maar eerst vertellen we wat het inleveren van oude computers u aan geld oplevert. Een complete computer levert al gemiddeld € 0,40 per kilo aan opbrengst op! Is de oude computer compleet uit elkaar? Dan krijgt u ongeveer de helft aan opbrengst per kilo. Met een paar computers/laptops heeft u toch al snel een paar tientjes extra. En dat voor afval!

WAAROM ZIJN OUDE COMPUTERS GELD WAARD?

Een computers bestaat uit diverse elektronica onderdelen en andere metalen. Denk hierbij aan:

  • IJzer
  • Koper
  • Aluminium
  • RVS
  • Goud
  • Zilver
  • Palladium

Deze metalen en elektronica zijn geld waard. 

Image

OPBRENGST ÉN EEN SCHONER MILIEU

Door jarenlange ervaring weten wij wat uw oude computers waard zijn. U kunt ervoor kiezen om deze naar de milieustraat te brengen. Maar waarom niet naar ons in Ridderkerk? Dan krijgt u er nog opbrengst voor.

OUDE COMPUTERS INLEVEREN BIJ VAN PELT RECYCLING

Bel of app ons gerust met uw vraag over het inleveren van oude computers. We nemen rustig de tijd voor u om u het één en ander uit te leggen.

Heeft u een opruiming en moet ook alle data vernietigd worden? Ook voor datavernietiging bent u bij ons aan het juiste adres.

We halen het materiaal graag op en verrekenen het met u. Zo hoeft u nergens naar om te kijken.
Deel deze pagina op


Jan-Willem Dekker
Jan-Willem Dekker
Elektronica Specialist
Meer van Jan-Willem Dekker