Zakelijk

ICT recycling voor scholen

Scholen krijgen tegenwoordig steeds meer te maken met ICT. De oude krijtborden worden vervangen door de digitale variant en ook de informatievoorziening wordt steeds vaker digitaal afgehandeld. Kort gezegd maken steeds meer processen de overgang naar digitaal, waardoor de ICT toeneemt. Bij van Pelt Recycling zorgen wij dat dit proces geen zorg wordt, maar een eenvoudig traject waar je ook nog eens de opbrengst van de materialen voor terugkrijgt.

ICT recycling voor scholen

Laat je oude ict ophalen

Doordat de techniek steeds sneller gaat en de ontwikkelingen elkaar in een rap tempo opvolgen, verouderd de ICT die scholen gebruiken erg snel. Een laptop is na een jaar al verouderd, en minder compatibel met de nieuwste soft- en hardware. Het is hierdoor tijdrovend om constant materialen bij ons langs te brengen, maar wij hebben de oplossing voor ICT recycling voor scholen.

Van Pelt Recycling levert gratis handzame containers, welke je eenvoudig in de school kunt plaatsen. Wanneer er iets aan ICT gerecycled moet worden, gooi je het in die bak. Op het moment dat de bak vol is, komt van Pelt deze ophalen. We voeren deze af volgens de geldende richtlijnen en zorgen zelfs nog voor een goede opbrengst. We waarborgen dat de data die op de datadragers aanwezig is, veilig verwijderd wordt.

Datavernietiging voor scholen

Oude ICT recyclen voor scholen betekent meer dan alleen de oude apparatuur recyclen. De data die is achtergebleven op de apparatuur, dient nog veilig verwijderd te worden. Bij van Pelt waarborgen wij door middel van onze experts dat de data op een veilige manier wordt weggehaald, waarna de apparatuur veilig gerecycled wordt.

advies op maat

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor ICT recycling voor scholen? Neem direct contact met ons op. Dan kijken we naar de mogelijkheden in uw specifieke situatie.

Oude ICT ophalen Oude ICT recyclen

Van Pelt: voor iedereen de beste prijs

Van Pelt is er voor particulieren en bedrijven, maar waarom zou je voor ons kiezen?
  • Directe uitbetaling voor je afval.
  • Eerlijke en betrouwbare weging.
  • Inleveren tegen ieder bedrag.
  • Af laten halen van de materialen is mogelijk.
Dus wilt u een oude beamer inleveren tegen de beste prijs? Neem dan contact met ons op!

Deel dit artikel op